Lentopalloliiga ke 25.01. klo 18:30

Tiikerit - Savo Volley

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suosikkiasema vanhasta muistista? Vastustajalle tarjolla namukerroin!

Yksi kuluneen lentopallokauden suurimmista yllätyksistä on ollut Savo Volleyn vaatimaton meno Mestaruusliigassa. Viime kausina maan kärkipäähän noussut Savo on tällä hetkellä sarjassa vasta seitsemäntenä, ja joukkue on voittanut sarjassa alle puolet otteluistaan. Viime viikko toi vieraspeleissä kolme tappiota, eikä helppoa reissua ole tiedossa Kokkolaankaan, sillä Tiikerit on pienoisessa voittoputkessa. Tiikerien näkymiä synkentävät heikot talousluvut.

Savon viime tappioista kaksi tuli sarjan kärkikaksikolle VaLePalle sekä Akaa Volleylle, mikä oli odotettavaakin. Huolestuttava oli sen sijaan tappio viisieräisessä ottelussa sarjan peränpitäjälle KyKylle. Perustasoa ei yksinkertaisesti pystytä pitämään johdonmukaisesti tarpeeksi korkealla, ja virheitäkin sattuu aika liikaa. Ottelutahti on tällä hetkellä niin tiukka, että treenaamalla peliä on hankala saada kuntoon.

Illan isäntä Tiikerit otti viime viikolla kaksi voittoa, jotka tulivat puhtaasti Ducksista vieraissa ja viisieräisen matsin huipennukseksi TUTO Volleystä kotona. Ducks-ottelu vahva näyte kokkolalaisten osaamisesta, mutta Tutoa vastaan oltiin epätasaisempia: mm. ensimmäisessä erässä pelaaminen näytti kovin hankalalta. Ratkaisevan erän Tiikerit käänsi hyväkseen vaisun alun jälkeen.

Savo on paperilla hyvä joukkue, mutta tätä menoa kausi uhkaa mennä kokonaisuudessaan hutiin. Tiikerit ei kuulu aivan sarjan kärkijoukkueisiin, mutta ei sen kotonaan pitäisi näin selvä altavastaaja olla. Savo laitetaan kuitenkin suosikiksi kuin vanhasta muistista. Betsi on maistuva ja tämäkin kuuluu brittibuukkeri William Hillin laajaan tarjontaan – tarkastapa WillHill, et nimittäin pety.