F Liiga la 29.01. klo 18:00

Tiikerit - SPV

Maaliverkot kovilla kun Tiikerit isännöi Seinäjoen Peliveljiä

Tiikereiden ja SPV:n keskinäisissä kohtaamisissa ollaan liiga-taipaleen ajan pöllytetty maaliverkkoja keskimäärin 14,6 ottelua kohden. Kauden ensimmäisessä välienselvittelyssä nuotta heilui 21 kertaa ja ennusmerkit 12 rysän puhkaisusta lauantainakin ovat suuret.

Tiikerit on sarjan heikoin joukkue ja suora putoaminen kauden päätteeksi näyttää jo melko varmalta. Omassa päässä kaksikon Beijar-Sjöholm takana kolisee kahdeksan kertaa illassa ja hyökkäyksessä Christian Remes (14+5) on yksinäinen soihdunkantaja.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Viimeisessä kolmessa ottelussa playoff-joukkueet Oilers, Indians ja Happee ovat marssineet tikrujen yli yhteismaalein 8-25. SPV lukeutuu pelivoimaltaan lähes samaan kastiin, joten kotijoukkueen mollivoittoinen putki saanee jatkoa.

SPV on nostanut tasoaan tämän vuoden puolella roimasti. Suomen Cupin finaalissa Tommy Koposen suojatit kärsi kirvelevän jatkoaikatappion Classicille. Tämän jälkeen hirmuvireessä ollut TPS pysähtyi Seinäjoen Urheilutalon seiniin 5-2 ja eilen EräViikingit kaatui heikollakin esityksellä 3-6.

Kokeneet kehäketut on lyöty penkin päähän puremaan tuppea ja nuorisokaarti Aaro Tammirannan ja Juuso Keskisen johdolla on alkanut ottaa vetovastuuta kentän puolella. Toki ykköspyssyt Sami Kosken ja J-P Pelto-Arvon johdolla edelleen se speven syömähammas on.

SPV ei ole jäänyt Tikkurilassa kertaakaan alle kymmeneen osumaan, eikä kaksinumeroiset vieraiden puolelta tänäänkään yllättäisi. Tiikrerit jää punaisen jyrän alle mutta kyllä maaliverkko kakkoskassari Kronqvistinkin takana pari kertaa heilahtaa.

Poimitaan yli 11,5 maalia kupongille talteen Fansbetin muhkeasta valikoimasta.

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€

2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “Tiikerit-SPV yli 11,5 maalia” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)

3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta

4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa