Timanttiliiga pe 13.05. klo 20:12

Timanttiliiga 2022 - Miesten 200 metriä

Timanttiliigan kakkonen on huikea kauden avaus!

Urheiluviikonloppu on todella vilkas, sillä kaiken muun hyvän lisäksi päästään seuraamaan vielä yleisurheilun Timanttiliigan avausta. Kauden rundi alkaa Dohasta, jossa illan kattaus on hyvinkin viihdettä lupaava.

Avausillan nosto otetaan miesten 200 metrin pyrähdyksestä. Kisan odotetaan olevan kolmen kauppa, ja olisihan se jonkunlainen jytky, jos joku pistäisi kolmikolle Noah Lyles – Fred Kerley – Andre de Grasse jauhot suuhun. Hirmuajan Baton Rougessa tikuttanut Erriyon Knighton ei ole viivalla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

De Grasse ei ole alkukaudesta vielä ollut kahdella sadalla aivan huippujen kanssa tekemisissä. Kauden rankingaika on sangen vaatimaton, ja mies on lähinnä juossut joitakin viestikisoja. Tokion olympiavoittajalla on kuitenkin hurja perusluokka, joten on mielenkiintoista nähdä, nähdäänkö heti ensimmäisen tosipaikan tullen kova kellotus. Joka tapauksessa miestä on pidettävä kolmossuosikkina.

Olympialaisten satasen hopeamies Fred Kerley on kerennyt juoksemaan puoli ratakierrosta kunnioitettavaan aikaan 19,80. Nopeutensa ja kuntonsa todistanut jenkki tulee olemaan tänä iltana Lylesin ykköshaastaja.

Suosikki ja samalla vetokohde on nimittäin Lyles. Olympialaisten pronssitila oli miehelle pieni pettymys, mutta lahjoiltaan Noah on julmettu menijä. Hallitseva maailmanmestari on mennyt matkan 19,50 ja Clermontissa vappuna juostu 19,86 antaisi ymmärtää, että timanttiliigassa kunto on jo kiviaitaa. Perusluokaltaan Lyles on tämän porukan ykkönen ja saa voittajatipsin.

10 euroa pelirahaa