Timanttiliiga to 16.06. klo 21:15

Timanttiliiga - Miesten pituushyppy

Ottelija vie potin Oslossa?

Yleisurheilun kerma kokoontuu tänään Osloon, jossa Timanttiliigan kisoissa on monta todella kutkuttavaa lajia. Vedoissa katse kääntyy miesten pituushyppyyn, josta odotetaan kahden kauppaa – tosin voisi arvioida, että kisassa on kolme mahdollista voittajaa. Meitä kiinnostaa tämän kisan voittajaveto.

Ykkössuosikiksi on ymmärrettävästi asetettu Militiadis Tentoglou. Kreikkaa edustava hallitseva olympiavoittaja ja Euroopan mestari on kapasiteetiltaan hurja ukko, mistä viime keväänä Ateenassa hypätty ennätys 860 kertoo omaa kieltään. Tällä kaudella lankulta on lähtenyt 836, jolla kreikkalainen pitää maailmanrankingissa toista sijaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tentogloun ykköshaastaja on ilman muuta sveitsiläinen kymmenottelija Simon Ehammer, jonka leipälaji on ehdottomasti pituushyppy. Hyppy on kulkenut mainiosti koko alkukauden, mutta viime kuun lopussa Götzisissä mies räväytti oikein kunnolla – myrskyvaroitus tuli kauden kärkituloksella 845. Mistään sattumasta ei ole kyse, vaan trendi on ollut nouseva. Sveitsiläinen on elämänsä kunnossa. Kolmas mahdollinen kärkimies kisassa on Thobias Montler.

Tentogloulle voi sovitella suosikin viittaa, sillä mies löi viimeksi Ehammerin, mutta kerrointen puolesta otetaan silti veto Ehammerille. Kyllä mies ainakin kerran neljästä tämän kisan korkkaa. Veto saadaan sisään Mr Greenille, joka on yleisurheilun suhteen hyvä paja.

10 euroa pelirahaa