Timanttiliiga to 30.06. klo 21:25

Timanttiliiga - Tukholma

Kaksi tipsiä kuumaan Timanttiliigaan!

Illalla vedetään pari yleisurheiluvetoa Tukholman Timanttiliigaan. Koska kertoimet tulevat tapahtumaan sangen myöhään, ei aikaa ole laveille selityksille, vaan tipsit tulevat tällä kertaa konekiväärityylillä.

Miesten kiekonheitossa on nähty alkukaudesta kovia kamppailuita Krjstian Cehin ja kotiedusta nauttivan Daniel Ståhlin välillä. Ruotsalainen sai alkukaudesta tunnustaa Cehin paremmakseen useampaan otteeseen, eikä Ståhlin huippukunto tuntunut pulpahtavan esille sitten millään.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Viimein Paavo Nurmi Gamesissa Ståhl otti voiton tuloksella 70.62 ja Uppsalassa limppu lensi jo 71.47. Ståhl on kommentoinut Tukholmaa suosikkistadionikseen, ja kuntokäyrä sekä kotietu vievät suosikkiaseman väkivahvalle olympiavoittajalle. Kovan kärkikaksikon ulkopuolellakin on kovia kasvoja, mutta Ståhl kelpaa tällä kertaa voittajavetoon.

Naisten pituudessa otetaan hieman voittajaa Malaika Mihambolle. Saksalainen maailman kärkinainen on voittanut kilpailuja hyvällä prosentilla, ja vaikka kovaa haastetta antavat mm. kovakuntoinen Ese Brume, viimeksi suosikin lyönyt Maryna Bekh-Romanchuk, isäntämaan Khaddi Sagnia ja hallimaailmanmestari Ivana Spanovic Vuleta, maistuu Mihambo pikkuvedolla kisan voittoon.

 


MrGreen antaa kympillä täysin järjettömät edut!

  • 100% bonus
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin

Pelaa >>>


 

10 euroa pelirahaa