Timanttiliiga to 09.06. klo 22:08

Timanttiliiga 2022 - Naisten 200m

Muistan sua Elaine!

Alkuun hieman narinaa: Timanttiliigaan tulee nykyään huonosti ja aika myöhään kertoimia. Voittajakertoimia saa huonosti, eivätkä markkinat kestä peruslyöntejäkään. Näiden tipsaaminen on ns. haasteellista. Mutta ei muuta kuin periks ei anneta, huumoria pitää olla ja lisää paskaa housuun, kuten legendaarinen Klunssila sanoisi.

Rooman Timanttiliigaan on saatu naisten kahdelle sadalle todella kova kattaus viivalle. Mukaan on saatu mm. Rion ja Tokion olympialaisissa juhlinut Elaine Thompson-Herah, kaksinkertainen nelosen olympiakultamitalisti Shaunae Miller-Uibo, kakkosen maailmanmestari Dina Asher-Smith, jäähyväiskauttaan vetävä Allyson Felix ja satasen olympiapronssia ottanut Shericka Jackson.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tipsi lähtee silmää räpäyttämättä Thompson-Herahille, joka on viime aikoina juossut kansainvälisissä kisoissa satasta. Rabatissa jamaikalaistähti pummasi hieman lähdön, mutta vaihteen silmään saatuaan matka taittui todella vihaisesti. Kahdella sadalla lähdön merkitys pienenee entisestään kun rullausvaihe kestää pitempään, ja Roomassa on odotettavissa kova noteeraus.

Vastassa H2H:ssa on Shericka Jackson, joka on kelpo menijä hänkin, mutta häviää Elainelle kapasiteetissa. Odotellaan tässä Thompson-Herahin 22 sekunnin alitusta ja voittoa.

10 euroa pelirahaa