la 11.07. klo 16:10

Tito C.A. - Te Quiero Grif

Tito C.A. saapuu maaliin ennen Te Quiero Grifiä

Kaustisen ravien lauantain päälähtönä ajetaan perinteinen Festivaali-ajo. Lähdön suosikki on ansaitusti Olli Koivusen ajama Sobel Conway, joka ottanee lähdössä keulat ja vetää koko mailin reipasta perille asti. Kiinteissä voittajakertoimissa Sobel Conwayn kerroin on asetettu 1,50 tasolle, joka on valitettavan oikein – siitä ei ole etua saatavissa.

Lähdön tipsiksi otetaan sen sijaan H2H-veto, jossa veikataan kahden hevosen keskinäistä järjestystä kilpailussa. Jos kumpikaan hevosista ei sijoitu rahoille, panokset palautetaan kertoimella 1,00.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Tipsinä on Suomessa toista kilpailuaan juokseva, Harri Koivusen valmentama Tito C.A. Kanadalaisori juoksi viimeisessä Ruotsin startissaan suojajuoksulla kovan ajan 10,4 ja osoitti paukkujen riittävän pitkälle. Viimeksi Kymi GP -päivän startissa ori oli saamassa loppusuoran alussa kiritilaa, kun levisi laukalle.

Tito C.A:n vastustajana on Uumajasta käsin kilpaileva kokenut ori Te Quiero Grif. Se saa rattailleen tulikuuman Santtu Raitalan, mutta epäilemme, ettei italaishevosen luokka riitä aivan tässä tehtävässä. Se on kelpo kilpahevonen, mutta tässä kohtaa tehtävä vaikuttaa liian kovalta.

Tito C.A. on kertoimella 1,72 yrityksen väärti. Lauantain ravikimpan Uhmapelaajat tekevät Ruotsin puolelle, sillä Årjängissä on muheva bonus tarjolla.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>