ATP su 07.10. klo 09:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tokio ATP: Daniil Medvedev – Kei Nishikori | Nuori venäläinen kovassa paikassa

Tokion ATP turnauksen finaalissa nähdään todella mielenkiintoinen kamppailu kun nuori ja lahjakas venäläinen Daniil Medvedev (ATP 32) kohtaa kotiyleisön suosikin, Kei Nishikorin (ATP 12)
Medvedev pelaa uransa parasta kautta. Nuori venäläinen on syttynyt aivan ilmiömäiseen vireeseen kauden loppupuolella ja miehen otteet viime kuukausina ovat olleet aivan fantastisia. Medvedev on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain yhden, senkin erittäin hyvin esiintyneelle Dominic Thiemille, joka tunnetusti on maailman taitavimpia pelaajia. Medvedevin yksi parhaista aseista on äärimmäisen tarkka ja kova syöttö – lisäksi venäläiseltä löytyy lyöntivalikoimasta todella tarkka ja tulinen kämmenlyönti. Medvedev on melko isokokoinen tenniksenpelaajaksi, mutta silti erinomainen liikkumaan pallon alle. Medvedevillä on myöskin nuoresta iästään huolimatta paljon kokemusta finaalien ja suurien otteluiden paineista, ja hän onkin todella kylmähermoinen pelaaja.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Nishikori on saanut viimeinkin syöttöpelinsä parempaan kuosiin, ja se näkyy tuloksissa. Japanilainen on voittanut Tokiossa kaikki ottelunsa suoraan kahdessa erässä matkalla finaaliin, vaikkakaan miehen vastukset eivät ole olleet aivan maailman kärkinimiä. Välierissä Nishikori voitti vaikeasta ensimmäisestä erästä huolimatta vaisusti esiintyneen Richard Gasquetin erin 7-6, 6-1. Nishikorin vahvuuksiin kuuluu erinomainen liikkuminen, sekä loistava kyky muuttaa pallon lyöntisuuntaa palloralleissa. Nishikorin ehdottomasti paras ase on tarkka rystylyönti. Kotikentällään pelaava Nishikori ei missään nimessä ole maailman kylmähermoisimpia pelaajia, ja jännittävän lisämausteen finaaliin tuokin kotiyleisön antamat paineet.
Medvedev on kertoimien valossa todella suuri altavastaaja, mikä tuntuu täysin käsittämättömältä. Medvedev on nykyvireessään ehdottomasti maailman top 10 pelaajia, ja on niin syöttöpelissä, kuin palautuksien nopeuksissa todella paljon edellä japanilaista kilpakumppaniaan. Otamme mielellämme lapulle Medvedevin voiton suorana sekä erätasoituksella räikeillä ylikertoimilla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ