ATP la 06.10. klo 08:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tokio ATP: Denis Shapovalov – Daniil Medvedev | Todella lahjakas nuori kaksikko taistelee finaalipaikasta

Tokion ATP-turnauksessa on lauantai-aamuna luvassa kaksi todella jännittävää välieräottelua. Aikaisemmassa ottelussa ovat vastakkain kanadalainen Denis Shapovalov (ATP 31) sekä venäläinen Daniil Medvedev (ATP 32).
Shapovalov on voittanut kaikki kolme turnauksessa pelaamaansa ottelua vasta kolmannessa erässä. Kanadalaisen pelityyli on todella agressiivinen, ja mikäli mies ei ole aivan parhaassa vireessä, lyö hän todella paljon pakottamattomia virheitä. Shapovalov on kuitenkin voittanut jopa sveitsiläisen Stan Wawrinkan turnauksessa, eikä miehen hermoissa ole valittamista. Shapovalovin peli on parhaimmillaan upeaa katseltavaa – nuoren kanadalaisen yhden käden rysty on maailman kovimpia ja tarkimpia, ja hän on myöskin todella vakuuttava syöttäjä.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Medvedev on ollut koko syyskauden aivan ilmiömäisessä vireessä, ja puolivälierissä sen sai kokea kanadalainen Milos Raonic. Medvedev voitti selkeänä ennakkosuosikkina otteluun lähteneen Raonicin suoraan kahdessa erässä loistavan esityksen päätteeksi.
Medvedev on Shapovalovista poiketen voittanut kaikki kolme turnauksessa pelaamaansa ottelua suoraan kahdessa erässä. Venäläisen veijarin pelistä on vaikea löytää heikkouksia – syöttö on maailman parhaita, ja hän on kokoisekseen todella hyvä liikkumaan. Medvedevin ehkäpä paras ase on kuitenkin äärettömän kova ja tarkka kämmenlyönti.
Ottelu on kertoimien valossa todella tasainen, mutta venäläisen selkeä lepoetu ja fantastinen vire kannustavat lyömään Medvedevin voittoa. Myös eräoveri maistuu sivukohteeksi lapulle ylikertoimeen perustuen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ