la 06.10. klo 10:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tokio ATP: Kei Nishikori – Richard Gasquet | Tasokas välieräottelu luvassa

Tokion ATP-turnauksessa on luvassa lauantai-aamuna kaksi todella jännittävää välieräottelua. Otamme tarkasteluun myös jälkimmäisen, jossa vastakkain ovat kotimaassaan pelaava Kei Nishikori (ATP 12) sekä ranskalainen Richard Gasquet (ATP 25).
Nishikori on ollut todella vakuuttava matkalla välieriin. Japanilainen on voittanut kaikki kolme turnauksessa pelaamaansa ottelua suoraan kahdessa erässä. Niskikorin vahvuus on todella loistava kyky muuttaa pallon lyöntisuuntaa palloralleissa ja juoksuttaa vastustajaa. Pelaajan syöttö on turnauksessa toiminut hieman tavallista paremmin. Nishikori on normaalisti melko kylmähermoinen pelaaja, mutta kotikenttä luo hieman enemmän paineita miehen niskaan.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Gasquet on myös selvinnyt välieriin häviämättä erääkään ja ranskalainen on Nishikorista poiketen joutunut pelaamaan todella tasokkaita vastuksia vastaan. Gasquet joutui heti toisella kierroksella pelaamaan australialaista Nick Kyrgiosia vastaan, joka on todella tasokas kovakentän pelaaja.
Myös puolivälierissä Gasquet joutui palauttelemaan kovia syöttöjä, kun mies kohtasi etelä-afrikkalaisen Kevin Andersonin. Gasquetin vahvuudet ovat palloralleissa ja etenkin ranskalaisen yhden käden rysty on todella tarkka ja luo vastustajille suuria haasteita ehtiä pallon alle. Gasquet on myös melko hyvä syöttäjä, vaikka syöttöjen nopeudet jäävätkin muista maailman kärkinimistä.
Nishikori on kertoimien valossa todella suuri ennakkosuosikki. Gasquetin loistava vire ja selkeät voitot tasokkaita vastuksia vastaan puoltavat kuitenkin ranskalaisen voiton betsaamista.
Otamme pääkohteeksi pelioverin, jossa on erinomainen value kertoimeen nähden, sekä pienemmällä panostuksella Gasquetin voittoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ