ATP ti 02.10. klo 05:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tokio ATP: Stan Wawrinka – Taylor Fritz | Sveitsiläisen kelkassa tiistaihin

Tiistaina alkaa jälleen uusi ATP-turnaus, tällä kertaa Japanin Tokiossa. Ensimmäiseltä kierrokselta poimitaan todella herkulliset kohteet talteen, kun sveitsiläinen Stan Wawrinka (ATP 75) kohtaa amerikkalaisen Taylor Frizin (ATP 62).
Wawrinka on loukkaantumisista toivuttuaan pelannut parempaa tennistä turnaus turnaukselta. Mies on onnistunut viime otteluissa ottamaan komeita 2-0 voittoja tasokkailta vastustajilta, kuten Damir Dzumhurilta ja Karen Khachanovilta.
Wawrinkan vahvuus hyvän syötön lisäksi on todella terävä ja tarkka yhden käden rysty. Miehen lieväksi heikkoudeksi voidaan lukea liikkuminen, koska sveitsiläinen on todella tukevarakenteinen pelaaja. Kovalla alustalla hyvää liikkumista tärkeämpi ominaisuus on kuitenkin terävät palautukset, joissa Wawrinka on erittäin hyvä.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Fritzin peli perustuu todella terävään syöttöpeliin. Jenkki pystyy syöttämään ottelussa kunnossa ollessaan kymmeniä läpisyöttöjä ketä tahansa vastaan, ja mieheltä lähtee myös todella kova kämmenlyönti.
Fritz loukkasi jalkapöytäänsä lievästi Chengdun ATP-turnauksen välieräottelussa kaksi päivää ennen Tokion turnausta, jonka mies hävisi Fabio Fogninille toisen erän lukemin 6-0 ja kolmannen lukemin 6-3.
Fritz ontui jalkaansa pahasti ottelun lopussa ja löi todella paljon pakottamattomia virheitä. Hyvin lyhyt toipumisaika jalkavammasta ennen Tokion turnausta voikin siis hyvin kostautua jenkille.
Wawrinka on hyvässä vireessä, eikä tuoreita loukkaantumisia ole alla. Otamme Fritzin tuoreeseen loukkaantumiseen perustuen lapulle Wawrinkan voiton peli-, ja erätasoituksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ