Serie A ma 20.02. klo 21:45

Torino - Cremonese

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Serie A:n sarjanousija palaa bumerangina takaisin Serie B:hen! Tuleeko maanantaina Torinosta tuliaisiksi pistettäkään?

Maanantai tuntuu ikään kuin välipäivältä ennen UCL-karkeloiden jatkumista, mutta tokihan jalkapalloa pelataan joka päivä! Torino saa Serie A:ssa vieraakseen sarjajumbo Cremonesen ja vaikkei ottelu ole sieltä seksikkäimmästä päästä, on vedonlyöntiä kuitenkin agendalla!

Torolta puuttuu maanantaina Pietro Pellegri, Valentino Lazaro, David Zima sekä Samuele Ricci. Cremoneselta on näillä näkymin sivussa vain pelikieltoa kärsivä Johan Vázquez sekä puolikuntoinen Vlad Chiriches. Cyriel Dessers ja David Okereke ovat tärkeistä miehistä mitä ilmeisimmin pelikunnossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ


Cremonese yrittää nostaa joukkuetta kuiville Davide Ballardinin voimin. Serie A:ssa Ballardini on ollut neljä matsia puikoissa ja saldona on 0-1-3. Materiaali on tietysti mitä on, mutta ei Cremonese ole kovin tasaväkisesti kyennyt taistelemaan pisteistä. Coppa Italiassa sentään venyttiin urotekoihin Romaa ja Napolia vastaan, mutta nämä uhkaavat jäädä isossa kuvassa suonenvedoiksi.

Mitä pelataan maanantaille? Torinolla on puolellaan kotiedun lisäksi se kuuluisa materiaalietu ja vastassa on sarjan isoin putoajakandidaatti, joka ei vaikuttaisi pääsevän uudenkaan päävalmentajan alaisuudessa riittävän hyvin käyntiin. Luotetaan Torinon jyräävän vieraiden yli ja napataan -1:stä lapulle!

Näin teet tällä vedolla 55€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Torino -1:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Torino -1” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 55€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.