Serie A su 13.03. klo 21:45

Torino - Inter

Jatkaako Inter siitä, mihin se jäi Anfieldin vierailullaan?

Inter kaatui Mestarien liigassa saappaat jalassa voittamalla Liverpoolin vieraissa 0–1. Yhteismaalit eivät kuitenkaan riittäneet jatkoon ja näin ollen milanolaisilla on nyt täysi fokus Serie A:n mestaruustaistelussa. Kokoonpanotilanne on hyvä, vaikka muutamia muutoksia lienee tiedossa. Onko vieraiden laatu liikaa Torinolle?

Lautaro Martinez teki tällä viikolla Liverpoolia vastaan joukkueen ainoan maalin ja mies jatkaa Inter-hyökkäyksessä yhdessä Edin Dzekon kanssa. Ainoastaan Stefan de Vrij on tuoreempi loukkaantuminen, joten puolustuspäässä on tiedossa pieniä muutoksia. Vaikka Interillä oli hetki sitten vaisumpi jakso Serie A:ssa, on se nyt pelannut kaksi hurjan hyvää kamppailua peräkkäin. Ensin 5–0-kotivoitto Salernitanasta, ilman mitään ongelmia ja sitten vierasvoitto Liverpoolia vastaan Anfieldillä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Torino majailee mukavasti keskikastissa ilman välitöntä huolta putoamisesta, mutta ei sillä kyllä europaikkataisteluunkaan ole asiaa. Vanja Milinkovic-Savic saattaa olla takaisin pelikunnossa, mutta ainakin Dennis Praet jatkaa sairastuvan puolella. Isäntien osalta Marcelo Brozovic sai pienen kolhun Liverpoolia vastaan, mutta tämä tuskin estää miestä osallistumasta tulevaan otteluun.

Interillä on tämän ottelun kannalta paljon isommat panokset ja se on myös erinomainen joukkue johtoon päästessään. Maalinteosta tulee isännille vaativa tehtävä, jos Inter jatkaa Liverpool-kamppailusta tuttua puolustamista. Ainoastaan de Vrijn putoaminen ei formia voi pilata. Pelivalinnaksi otetaan tällä kertaa vieraiden voitto nollapelillä – vastustaja on kevyt verrattuna mestaruustaistelijoihin.

10 euroa pelirahaa