su 07.01. klo 16:00

Torino - Napoli

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

No Osimhen, no party? Napoli tekee sunnuntaina vierasreissun Torinoon ja vaikea peli on luvassa!

Walter Mazzarrin luotsaama Napoli tekee sunnuntaina pitkän vierasreissun Mazzarrin entisen seuran Torinon vieraaksi. Viime kaudella Scudettoa juhlinut Partenopei on valahtanut europaikkojen ulkopuolelle eikä ensi kauden europelien saati mestaruuden uusimisen suhteen näytä hyvältä. Torino on Napolia neljä pistettä perässä.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada 25€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Napolin pullahtaminen ulos kärkikamppailusta on xG:n valossa hieman yllättävää. Inter ja Juve ovat olleet tällä mittarilla parempia, mutta Napoli tulee kuitenkin hyvänä kolmosena. Piste-eroa ei toki vieläkään aivan massiivisesti ole top neloseen, mutta tulosta tulee nyt raapia kovalla frekvenssillä. Victor Osimhen on tämän kuun edustamassa Nigerian maajoukkuetta, mikä näkynee jonkin verran tehoissa.

Torino Football Club

@TorinoFC_1906
🕰 | TIME MACHINE

Incornata vincente di Glik contro il Napoli nel 2015! 🔥

Domenica c'è #TorinoNapoli, tutti al Grande Torino 👉 torinofc.it/biglietti

#SFT


Kokoonpanoista Napoli ei saa muutenkaan etua sunnuntaina, kun Osimhenin ohella André-Frank Zambo Anguissa on AFCON-leirityksessä. Ykkösveskari Alex Meret, Natan, Leo Östigård sekä Mathías Olivera ovat sairastuvalla. Torinolta on sivussa vain Perr Schuurs, kun David Zima ja Nikola Vlasic ovat jälleen pelikunnossa.

Napoli on näilläkin poissaoloilla Torinoa parempi porukka, mutta kotietu on kuitenkin vielä ynnättävä mukaan. Näistä lähtökohdista Torino maistuu ohuesti peleihin. Ivan Juricin ryhmä on ollut tälläkin kaudella laadukkaasti puolustava joukkue ja ilman Osimhenia Napoli ei ole parhaimmillaan.

Näin teet tällä vedolla 72,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Torino 1X2:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Torino 1X2” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 72,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.