ti 07.08. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toronto ATP: Milos Raonic-David Goffin | Syöttökone kohtaa taitavan belgialaisen

Toronto ATPn ensimmäisellä kierroksella on heti tarjolla tasokasta tennistä kun kotimaassaan pelaava Milos Raonic (ATP 29) kohtaa belgialaisen David Goffinin (ATP 11)
Raonic on toipunut lähes täysin jalkavammastaan, jonka takia kanadalainen tosin onkin pitänyt pienen tauon otteluista Wimbledonin jälkeen ollakseen Torontossa täydessä iskussa. Wimbledonissa Raonic selvitti tiensä hienosti puolivälieriin jossa toinen huippuluokan syöttäjä, John Isner tiputti miehen erin 3-1. Raonicin palautuspeli on parantunut huomattavasti aikaisemmista vuosista ja miehen syöttö on ollut totuttuun tapaan aivan huikeaa. Kovakenttä, jossa Toronton turnaus pelataan on ehdottomasti toinen Raonicin lempialustoista, koska nopea alusta suosii hyviä syöttäjiä.
Goffinin kausi on ollut vaikea talvella tulleen silmävamman takia. Grigor Dimitrovin kova verkkopallo kimposi Goffinin omasta mailasta hänen silmään Rotterdamin ATP turnauksessa ja silmävamma on näkynyt miehen otteissa koko kauden. Parhaimmillaan Goffin on aivan maailman parhaita palauttajia edelleen, mutta pelin taso on heitellyt belgialaisella viime otteluissa valtavasti. Silmävammasta johtuen myös Goffinin syöttö on ollut koko kauden pahasti hukassa. Juuri pelatussa Washingtonin ATP turnauksessa Goffin voitti kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta Stefanos Tsitsipas pudotti miehen tylysti suoraan kahdessa erässä.
Kotimaassaan pelaava Raonic on odotetusti ennakkosuosikki otteluun ja selkeästi paremmassa vireessä olevan kanadalaisen voittoa pienellä tasoituksella otetaankin lapulle yhdellä lisäkohteella maustettuna.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ