ATP pe 10.08. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toronto ATP: Rafael Nadal-Stan Wawrinka | Täysin eri tyyppiset pelaajat vastakkain

Toronto ATPn yhdessä jännittävistä puolivälieräotteluista ovat vastakkain lajilegenda, espanjalainen Rafael Nadal (ATP 1) ja sveitsiläinen takavuosien huippunimi Stan Wawrinka (ATP 195)
Nadal on päässyt puolivälieriin helpolla. 6-2, 6-3 voitto ranskalaista Benoit Pairea vastaan riitti vapaataipaleella ensimmäisestä kierroksesta yli päässeelle espanjalaiselle paikkaan kuudentoista parhaan joukossa. Kovakenttä, jossa Torontonkin turnaus pelataan, ei ole koskaan Nadalia suosinut, koska miehen vahvuudet ovat täysin palloralleissa, eikä syötössä, mikä on tärkein osa-alue kovalla alustalla. Nadalin pelivire on kuitenkin hyvä, ja palautuspeli on totuttuun tapaan maailman parasta eikä loukkaantumisrasitteita ole.
Wawrinkan kausi on ollut loukkaantumisista johtuen vaikea ja sveitsiläinen onkin hävinnyt yhdeksästätoista kauden aikana pelaamastaa ottelusta peräti yksitoista. Torontossa mies on pärjännyt toistaiseksi hyvin avauskierroksen vastuksen, Nick Kyrgiosin loukkaannuttua kesken ottelun ja hävittyä sitkeän taistelun jälkeen sveitsiläiselle. Myös toinen kierros meni Wawrinkalta tulosten valossa hyvin, kun unkarilainen Marton Fucsovics hermoili johtoasemassaan ja antoi välieräpaikan ”Wawille” kuin lahjana. Wawrinkan peli on tuloksista huolimatta ollut kamalaa katsottavaa, syöttö on hukassa ja varsinkin ottelujen alkupuolella pallorallit päättyvät kerta toisensa jälkeen Wawin pakoittamattomaan virheeseen, verkkoon taikka kentän rajojen ulkopuolelle.
Nadalille kelpaa ottelusta vain ja ainoastaan murskavoitto, mikä epäilemättä tullaan myös näkemään. Pelitasoitukset espanjalaiselle sekä underit toimivat mainiosti.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ