NHL la 30.04. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Boston Bruins

Torontolla on kärkinimet huilissa ja vastaan asettuu vahvasti puolustava Boston – vähämaalisuus kelpaa lapulle!

Toronto Maple Leafs ja Boston Bruins päättävät runkosarjan tulevana yönä. Laadukasta matsia sopii odottaa, vaikka Torontolla on näillä näkymin kärkinimet huilissa. Boston pelasi edellisenä yönä, joten lepoetu menee Torontolle, joka on aavistuksen verran suosikki yön taistoon. Jääkö maalijuhlat haaveeksi?

Toronto on pelannut hyvän runkosarjan, mutta todellinen testi alkaa vasta pudotuspeleissä. Aineksia on päästä pitkälle, mutta kovan paikan tullen kärkinimistä tarvitaan kaikki tehot irti. Auston Matthews paukutteli edellisessä matsissa hurjan 60 maalin rajapyykin rikki ja Mitch Marner on kerännyt 72 ottelussa 97 tehopistettä, mutta mitä ilmeisemmin ainakin kyseinen kaksikko huilaa viimeisen ottelun. Vaikka tulivoimaa edelleen löytyy, on kaksikon poissaolo silti valtava menetys.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Boston ei suurimpiin mestarisuosikkeihin kuulu, mutta runkosarjan loppuessa vire on vahvasti ylöspäin ja ennen kaikkea vahvan puolustuspelaamisen avulla Boston tulee olemaan pudotuspeleissä vaikea vastustaja. Seitsemästä edellisestä ottelusta kuusi on päättynyt voittoihin ja vastassa on ollut muun muassa St. Louis, Rangers sekä Florida. Edellisenä yönä Buffalo kaatui tylysti lukemin 5-0 ja Patrice Bergeron johdatti joukkuetta kolmen maalin voimin.

Peli-idean osalta kiinnostaa vähämaalisuus. Lopullisten kokoonpanojen osalta on vielä epäselvyyksiä, mutta Toronton tähtipelaajien poissaolo syö runsaasti joukkueen hyökkäysvoimaa ja rasituksesta huolimatta Boston tarjoaa kovan haasteen nimenomaan äärimmäisen vahvan viisikkopuolustamisen ansiosta. Torontolle päästetyt maalit on ollut selvästi suurempi ongelma, mutta maaliodottamien osalta tilanne näyttää paremmalta. Isäntien maalilla aloittaa Erik Källgren, joten otetaan panoksesta pykälä pois. Alle 6,0 maalille löytyy 1,97 kerrointa, joka sopii ehdottomasti testiin. Veto otetaan varsinaiselle peliajalle, eli tasan kuusi maalia 60 minuutin puitteissa palauttaa panoksen.

10 euroa pelirahaa