NHL su 06.11. klo 01:00

Toronto Maple Leafs - Boston Bruins

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Torontossa paineet kasvaa – Boston jyrää tällä hetkellä sellaisella tahdilla, että heikompia hirvittää!

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ajoittain suurissa ongelmissa ollut Toronto Maple Leafs isännöi fantastista alkukautta pelaavaa Boston Bruinsia. Todellinen huippukamppailu on kyseessä ja vaikka Toronto lähti kauteen yhtenä suurimmista mestarisuosikeista, on Boston ollut toistaiseksi sarjan vakuuttavin joukkue. Vieraiden saldo 11 ottelusta on 10 voittoa – löytyykö Torontolta keinot Bostonin pysäyttämiseen?

Toronto on alkukaudesta ajautunut yllättävän suuriin vaikeuksiin. Pelillinen taso on tuloksia parempi, mutta pistemenetyksiä on tullut useita ja vieläpä sitä selvästi heikompia joukkueita vastaan. Edellisessä matsissa Uhmapelaajat lunasti Toronton voitolla väsynyttä Flyersia vastaan, mutta nyt ero vastustajan osalta on kuin yöllä ja päivällä. Yksilötasolla on nostettava John Tavares esiin positiivisessa valossa. Kapteeni iski tehot 3+1 Flyersia vastaan ja tällä hetkellä Tavares löytyy Toronton sisäisen pistepörsin kärjestä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
🕺 JOHHHHNNNNY BOOOOOYYY!!!!! 🕺

Monesti tällaisessa tilanteessa voidaan sanoa, että joukkue ylisuorittaa runsaasti eikä tahti tule kauaa jatkumaan. Toki Bostonin nykyinen pistetahti tulee hidastumaan ajan myötä, mutta sen lisäksi että tulokset on loistavia illasta toiseen, pelaa Boston myös joukkueena erittäin laadukasta jääkiekkoa. Siihen kun lisätään yksilöiden, kuten maalivahti Linus Ullmarkin ja hyökkääjä David Pastrnakin loistava vire, vaatii Bostonin kaataminen tällä hetkellä lähes täydellistä peliä. Suoritteiden arvoa lisää se, että Charlie McAvoy on ollut koko alkukauden sivussa ja myös Brad Marchand ja David Krejci ovat olleet vuorollaan loukissa.

Uhmapelaajat uskoo Bostonin nappaavan jo kahdeksannen peräkkäisen voiton ja siispä vierasvoitolle (1×2) tarjottu 2,70 kerroin poimitaan pois kuleksimasta. Torontossa paineet on tällä hetkellä todella kovat eikä Flyersin kaatamisella voida vielä juhlia. Bostonilla itseluottamus on pilvissä, kun puolestaan kotijoukkue vielä hakee onnistumisia.

Boston Bruins

@NHLBruins
Good night from New York. ✌️