NHL to 02.02. klo 02:30

Toronto Maple Leafs - Boston Bruins

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Paras pelaaja ja ykkösmaalivahti telakalla! Katkaiseeko Bruins tappioputkensa repaleisen Toronton kustannuksella?

Toronto Maple Leafsin pelaajatilanne on huolestuttava. Sivuun ovat pudonneet useamman tärkeän puolustajan lisäksi ykkössentteri sekä ykkösmaalivahti. Vieraiden sairastilanne on selvästi parempi, vaikka tuloksellisesti Boston Bruinsilla on menossa kauden hankalin vaiheensa. Katkeaako orastava tappioputki Torontossa?

Isäntien otteet viime aikoina ovat olleet vaihtelevia ja ainakaan pelaajatilanne ei helpotu tulevassa kamppailussa vahvaa Bostonia vastaan. Alakerrasta Carl Dahlström, Jake Muzzin ja Victor Mete ovat edelleen sivussa. Tuoreemmat poissaolot huolestuttavat jopa alakertaa enemmän, sillä tärkein pelaaja Auston Matthews puuttuu vielä ainakin kaksi viikkoa joukkueen vahvuudesta. Lisäksi Maple Leafsin tärkeimpiin yksilöihin tällä kaudella kuulunut ykkösmaalivahti Matt Murray on sivussa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

p - Boston Bruins

@NHLBruins
🎥 Nick Foligno goes 1-on-1 with @erusso22 to talk about the team's recent rough patch: "Let's be honest, it's been a hell of a run. We're competitive and we don't like a three-game losing streak no matter how good the season's gone."

#NHLBruins | @WarriorHockey

Vieraiden lähtökohdat pelaajatilanteen näkökulmasta ovat huomattavasti paremmat isäntiin verrattuna. Ainoastaan Tomas Nosek, Jake DeBrusk, Matt Filipe sekä Vinni Lettieri ovat sivussa. Vaikka Bruins on hävinnyt kolmesti peräkkäin, on se ollut pelillisesti vahva. Sekä Tampa Bay Lightning että Florida Panthers voittivat Bostonin niukasti maalin erolla – jälkimmäinen vasta jatkoilla – ja edellisessä ottelussaan joukkue kärsi 4–1-tappion vahvalle Carolina Hurricanesille.

Edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta Toronton ja Bostonin välillä on kulunut ainoastaan reilut pari viikkoa. Tuolloin Maple Leafs oli liikenteessä selvästi vahvemmalla miehistöllä, mutta Bruins dominoi siitä huolimatta ottelua ja nappasi 4–3-kotivoiton. Uhmapelaajat uskoo, että Murrayn ja Matthewsin poissaolo on isännille liikaa. Boston palaa voittojen tielle ja vierasvoitto (1X2) otetaan pelivalinnaksi.

Betsaa Bruinsia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Boston Bruins), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Boston Bruins” 25€ panoksella ja voit voittaa 57,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.