NHL su 11.12. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Calgary Flames

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toronton maalivahdit liekeissä! Kuinka Calgaryn pitäisi heiluttaa verkkoa, kun se ei onnistunut siinä edes umpisurkeaa Columbusta vastaan?

Ensi yön huippukamppailussa Toronto Maple Leafs isännöi Calgary Flamesia. Toronto takoo tulosta hurjaa tahtia ja kotona se lähtee matsiin selvänä suosikkina. Voittoja satelee jatkuvasti ja viimeisin tappio varsinaisella peliajalla tuli noin kuukausi sitten. Nyt alla on kaksi voittoa Dallas Starsista ja Los Angeles Kingsistä ilman ainuttakaan päästettyä maalia. Calgary on myös hiljalleen saanut tulosta aikaan, vaikkakin se hävisi edellisenä yönä umpisurkealle Columbukselle.

Toronto on päässyt nauttimaan huipputason maalivahtipelistä, mikä on ollut ehdottomasti tarpeen. Joukkueen puolustuspeli ei ole ollut kärkitasoa, mutta ei missään nimessä myöskään niin huonoa mitä voisi olettaa Jake Muzzinin, Morgan Riellyn ja Jordie Bennin ollessa sivussa. Tilannetta hieman parantaa se, että T.J. Brodie palasi puolustukseen Kingsiä vastaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
Back-to-back shutouts?

Nopeasti katsottuna voisi sanoa, että Calgary on alkanut vihdoin suorittaa odotusten mukaan, sillä viimeisistä kuudesta matsista on irronnut neljä voittoa. On kuitenkin syytä huomioida, että matseista viisi pelattiin Calgaryn kotona. Viimeisimmän matsin vieraat pelasi edellisenä yönä Columbusta vastaan häviten lukemin 1-3. Maalilla nähtiin ykkösvahti Jacob Markström, joten nyt lienee Dan Vladarin vuoro. Vaikka Markström on suuremman vastuun kantanut, on Vladar ollut vakuuttava vastuuta saadessaan. Calgary puolustaa tasakentällisin laadukkaasti, mikä osittain on onnistunut peittämään hyökkäyspään ongelmia. Esimerkiksi isoin odotuksin hankittu Jonathan Huberdeau on 24 ottelussa kerännyt vain tehot 4+12.

Betsien kanssa lähdetään vähämaaliselle linjalle. Maalivahtipeli on ollut Toronton puolella huippuiskussa ja vaikka hyökkäysosaamista löytyy molemmista leireistä vaikka ja kuinka, on molemmat joukkueet tehtyjen maalien osalta ottelua kohden vain noin sarjan keskitasolla. Nyhjäystä tuskin on luvassa, mutta alle 6,0 maalia varsinaiselle peliajalle on ehdottomasti otettava testiin. Tasan kuudella maalilla panos saadaan takaisin.

MoneyPuck.com

@MoneyPuckdotcom
With 5.979 goals saved above expected, Matt Murray's performance vs. Dallas is the best for a goalie in a shutout since modern stats started. moneypuck.com/g.htm?id=20220…