NHL la 13.11. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Calgary Flames

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Calgaryn vierasreissu jatkuu heti ensi yönä – luvassa kolmas peräkkäinen tappio?

Calgary Flamesin seitsemän ottelun vieraskiertue alkoi viime yönä Montreal Canadiensia vastaan ja nyt heti perään se matkaa alun ongelmat selättäneen Toronto Maple Leafsin vieraaksi. Tasainen kamppailu on todennäköisesti luvassa, mutta muutama asia kääntää vaakakuppia selvästi isäntien suuntaan.

Toronton alku kaudelle oli erittäin ruosteinen, mutta nyt kelkka on kääntynyt ja edellisistä seitsemästä ottelusta voittoja on tullut kuusi. Ainoa tappio tuli Los Angeles Kingsiä vastaan lukemin 1-5, mutta viimeisimmässä ottelussa joukkue palasi voittokantaan 0-3-vierasvoitolla Philadelphia Flyersista. Kärkinimet on alkanut saada vihdoin enemmän ja enemmän onnistumisia, mutta yhtenä alkukauden tärkeimmistä pelaajista on nostettava maalivahti Jack Campbell, joka on pystynyt pitämään joukkuetta pystyssä vaikeina hetkinä. John Tavares oli edellisestä ottelusta sivussa ja hänen pelikunto on vielä epävarma.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Calgaryn edellinen vieraskiertue toi täyden pistepotin, mutta nyt reissu alkoi tappiolla. Tappio oli kolmas viimeiseen neljään otteluun. Alkukausi on ollut kokonaisuudessaan vierailta hyvä – pisteitä on kertynyt mukavasti tilille ja myös maaliodottamien valossa peli kulkee hyvin. Suuri syy menestyksen taustalla on ollut kassari Jacob Markström, joka on ollut loistava. Edellisen yön ottelun vuoksi tolppien välissä todennäköisesti nähdään kolmatta kertaa tällä kaudella Daniel Vladar. Calgary on voittanut kaksi kauden aikaisempaa matsia Vladarin ollessa maalissa, vaikka omiin meni kolme kummassakin ottelussa. Vladarin osalta otanta NHL:n puolella on pieni, mutta vertailussa ero Markströmiin on selvä.

Calgaryn alkukauden hyviä otteita ei voi sivuuttaa, mutta kotiedun myötä Toronto lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja kun siihen lisätään lepoetu ja Vladarin todennäköinen startti, on isännillä hyvät mahdollisuudet poistua kaukalosta voittajana. Lapulle otetaan maltillisella panoksella Toronton suoraa voittoa (1X2).

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!