NHL pe 18.03. klo 01:00

Toronto Maple Leafs - Carolina Hurricanes

Kuinka Toronto selviää ilman ykkösmaalivahtia ja supertähteä?

Tulevana yönä on loistavaa kiekkoviihdettä tarjolla, kun Toronto Maple Leafs isännöi Carolina Hurricanesia. Molemmat jengit kuuluu sarjan kärkipäähän, joten laatua ei tule puuttumaan. Toronton yllä leijailee kuitenkin muutama kysymysmerkki, jotka kääntää vaakakuppia vahvasti Carolinan suuntaan.

Toronton tilanne on ollut viime aikoina huolestuttava, sillä omassa päädyssä ongelmia on ilmennyt varsinkin maalivahtiosastolla. Jack Campbellin ollessa sivussa Petr Mrazek ei ole missään nimessä vakuuttanut, vaikka ei vastuu ole pelkästään maalivahdeilla. 10 ottelun otannalla Torontoa vastaan on tehty hurjat 40 maalia, kun esimerkiksi Carolinan vastaava lukema on 21. Edellisessä ottelussa Dallas Starsin nollannut Erik Källgren aloittaa todennäköisesti ensi yönä. Kyseessä on vasta uran toinen startti ja nyt vastassa on vahvasti hyökkäävä ja paljon laukova joukkue.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Carolinan neljän ottelun voittoputki tuli päätökseen Pittsburghin vieraana. Viimeisistä 12 ottelusta voittoja on kertynyt yhdeksän, mutta viime aikoina vieraissa on ollut vaikeaa. Siinä missä kotona voittoja on tullut seitsemän peräkkäin, on vieraissa kolme viimeistä matsia päättynyt tappioon. Äärimmäisen tasaväkiseen taistoon Carolinan maalivahtiosasto on suuri ase. Hyökkäävä pelityyli jättää luonnollisesti aukkoja alakertaan, mutta maalivahdit Frederik Andersen ja Antti Raanta ovat toimineet tukipilarina tolppien välissä.

Tulivoimainen hyökkäys on monesti pelastanut Toronton, mutta esimerkiksi Buffaloa ja Arizonaa vastaan edes se ei riittänyt. Lisäksi nyt maalipörssin kärkinimi, 45 maalia 56 ottelussa iskenyt Auston Matthews on sivussa pelikiellon takia. Carolinalta Anthony DeAngelo on mahdollisesti edelleen sivussa puolustuksesta.

Lapulle otetaan Carolinan suoraa voittoa. Matthewsin poissaolo on valtava menetys jopa Toronton laadukkaassa hyökkäyskalustossa. Källgren ansaitsi edellisessä ottelussa toisen peräkkäisen starttinsa, mutta nyt haaste tulee olemaan valtava – maalivahtien kaksinkamppailu kääntyy paperilla selvästi vieraille. Carolina ei ole takonut viime aikoina maaleja Toronton tasolla, mutta ei sen tulivoimaa ole tarvetta kyseenalaistaa. Laatua löytyy useasta ketjusta ja tarvittava paine kohti isäntien maalia löytyy varmasti.

10 euroa pelirahaa