NHL ti 08.02. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Carolina Hurricanes

Tauolta palataan huippukamppailulla! Jatkuuko Toronton tulitus?

All Star -tapahtuma on vietetty ja tulevana yönä on jälleen aika hypätä tositoimiin. Fantastisella väännöllä päästään takaisin rytmiin, kun Sebastian Ahon johtama Carolina Hurricanes matkaa Toronto Maple Leafsin vieraaksi. Poissaolijoiden osalta Toronto lähtee otteluun todennäköisesti ilman puolustaja Jake Muzzinia ja Carolinalta Teuvo Teräväisen pelikunto selviää ottelun alla. Lisäksi vierailta Jesperi Kotkaniemi on koronaprotokollassa.

Joukkueet ovat tasoltaan hyvin lähellä toisiaan, mutta pientä etua on annettava Torontolle. Luodun maaliodottaman osalta tilanne on lähestulkoon tasan, mutta Torontoa vastaan on luotu vähemmän odottamaa. Carolina kuitenkin on sarjan vähiten maaleja päästänyt joukkue, joten mistään valtavasta erosta ei puhuta. Torontolla Jack Campbell on ollut hyvä, mutta Carolinan maalilla Frederik Andersen on ollut aivan sarjan eliittiä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Molemmilla oli ennen taukoa hyvä vire päällä – Toronto on voittanut edelliset viisi ottelua ja Carolina neljä. Carolinalla on alakerta pitänyt viime aikoina hyvin, mutta muutama täydellinen ohipeli mahtuu mukaan, kun esimerkiksi Columbus takoi kuusi maalia ja Devils seitsemän. Toronto puolestaan on alkanut saamaan hyökkäyspäässä koneistosta valtavan määrän tehoja irti ja viimeisissä 10 ottelussa maaleja on syntynyt kevyet 45 – vain Florida Panthers ja Minnesota Wild on pystynyt samaan. Auston Matthews on odotetusti ollut tehoilun taustalla ja supertähti on iskenyt 39 ottelussa kiitettävät 29 maalia.

Suurta etua kummallekaan ei voi antaa, sillä molemmat kuuluu aivan kärkipäähän niin sarjataulukossa, kuin myös tilastoissa. Kotiedun lisäksi Uhmapelaajien vaaka kääntyy kuitenkin markkinaa enemmän Toronton suuntaan ja myös vedot ruksitaan sen lopulliselle voitolle(ML). Carolina saa loistavista esityksistä huolimatta usein maalivahtipelin ansiosta virheitä anteeksi, mutta Toronto on yksi niistä joukkueista, joita vastaan et halua joutua turvautumaan maalivahtipeliin.

10 euroa pelirahaa