NHL ke 08.12. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kestääkö Columbus nälkäisen Toronton paineistuksen?

Tulevana yönä Toronto Maple Leafsin ja Columbus Blue Jacketsin välille on odotettavissa yksipuolinen näytös. Columbus on saanut kelvollista tulosta aikaiseksi, mutta ensi yönä se tulee olemaan ottavana osapuolena. Isännillä on pari heikompaa ottelua alla, joten nälkää varmasti löytyy.

Toronto on vaikean alun jälkeen se ollut pelillisesti yksi sarjan parhaista joukkueista. Tulivoimaa löytyy tasaisesti useasta ketjusta vaikka muille jakaa ja lisäksi Auston Matthews on päässyt loistavaan lentoon – maalitykki on osunut viimeisissä kuudessa ottelussa. Isossa kuvassa alakerta on ollut erittäin hyvin hallinnassa, mutta kahdessa edellisessä tappiossa omiin on mennyt varsinaisella peliajalla yhdeksän maalia. Skarppausta siis tarvitaan. Ottelun maalipaikat tulee olemaan todennäköisesti Toronton hallinnassa, joten maalivahtiosastolta tuskin edes tarvitaan päälläseisontaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Columbuksen osalta odotukset tälle kaudelle ei ollut erityisen ruusuiset, mutta siiheen ja muutamaan ikävään poissaoloon nähden tulos on ollut kelvollista. 23 matsia on tuonut 26 pinnaa, mutta viime aikoina meno on ollut vaikeampaa. Viidestä edellisestä ottelusta saldona on vain yksi voitto maalieron ollessa karu 12-22. Koko kauden osalta hyökkäys on ylisuorittanut maalipaikkohin nähden ja jatkon kannalta huolestuttavaa on se, että maaliodottamien osalta joukkue kuuluu sarjan heikoimpien joukkoon.

Toronto pyyhkii materiaalivertailun sen verran selkeästi ettei edes Mitchell Marnerin poissaolo ole esteenä ylikävelylle. Todennäköisin skenaario on, että Toronto hallitsee ottelun kulkua ja maalipaikkoja, joten vieraiden vaihtoehdot on vähissä. Ilman loistavaa maalivahtipeliä ja onnea viimeistelyn kanssa ei ole asiaa pisteille. Tällä kerralla Uhmapelaajat luottaa isäntien ylivertaisuuteen ja lapulle ruksitaan vähintään kahden maalin kotivoittoa. Kerroin 1,93 ei kuulosta suurelta, mutta joukkueiden ero on kuin yöllä ja päivällä. Nyt siis kipin kapin kohti Unibettiä, jonne tilin pääsee avaamaan näppärästi tästä.