NHL ke 16.03. klo 01:00

Toronto Maple Leafs - Dallas Stars

Kerääkö Toronto Maple Leafs koko sarjan? Joukkue ottaa kilpaa turpiin pahimmilta heittopusseilta!

Toronto Maple Leafsille Heritage Classic -ulkoilmaottelu piti sisällään seuraavan katastrofin. Joukkueen pelaaminen on todella pahasti hakoteillä ja seuraavassa ottelussa vastaan saapuu pari kertaa peräkkäin hävinnyt nälkäinen Dallas Stars. Suomalaispuolustaja on edelleen ulkona, mutta isäntien ollessa isoissa ongelmissa jopa sarjan surkeimpia joukkueita vastaan, voidaan Starsilta odotella tässä menestystä.

Dallas Stars on pelannut neljä peräkkäistä vieraskamppailua ja menettänyt avainpuolustajansa Miro Heiskasen sairastuvalle, mutta tappioista huolimatta sen pelaaminen on ollut isäntiä vakuuttavampaa. Toronto Maple Leafs on tuskaillut oikeastaan kaikilla osa-alueilla. Erikoistilannepelaaminen on sakannut, oma pää vuotaa tuttuun tapaan, tehoja ei synny edes tasakentällisin ja tähtipelaajatkin vaeltavat varjoissa. Kaiken lisäksi Austin Matthews on tulevassa ottelussa pelikiellossa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Ikään kuin kirsikkana koko sonnassa, jota torontolaisjoukkue tällä hetkellä tarjoilee ovat viidessä edellisessä kamppailussa tulleet tappiot sarjan heikoimmille joukkueille, kuten Vancouver Canucksille, Arizona Coyotesille sekä Buffalo Sabresille. Maple Leafs voi pian kerätä koko sarjan, sillä joukkueella on vielä tulossa matsit esimerkiksi New Jersey Devilsiä, Philadelphia Flyersia sekä Ottawa Senatorsia vastaan.

Dallas Starsilla on omat ongelmansa, eikä sitä voi kiistää. Tällä hetkellä Toronton peli-ilme on kuitenkin niin kuvottava, että lapulle lähtee kyselemättä vierasvoittoa (1X2). Viidessä viimeisimmässä matsissaan vierailija on päästänyt 15 maalia – isännillä vastaava lukema on 24 osumaa. Kaikki on vielä mahdollista, jos vaahteralehtipaidat eivät kurssiaan saa käännettyä.

10 euroa pelirahaa