su 08.01. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Detroitilla tiukka tappio alla – pysyykö väsynyt vierailija Toronton tähtien kyydissä?

Tulevana yönä Detroit Red Wings matkaa Toronto Maple Leafsin vieraaksi. Toronto on viimeisistä neljästä ottelusta hävinnyt kolme, mutta Itäisen konferenssin kolmantena majaileva tähtisikermä lähtee matsiin suurena suosikkina kotiyleisön edessä. Detroitin otteet ailahtelee eikä tilannetta helpota se, että sillä on alla tappio edelliseltä yöltä.

Toronton matseissa on viime aikoina päästy nauttimaan maaleista oikein urakalla. Aiemmin tällä kaudella Toronto sai nauttia loistavan tason maalivahtipelistä, mutta nyt ollaan kaukana niistä ajoista. Viimeisiin 10 otteluun Toronton verkkoa on heilutettu 35 kertaa, mikä on paljon huippujoukkueelle. Edellisessä matsissa Seattle iski viidesti ja taannoin jopa Arizona teki kuusi maalia Torontoa vastaan – niistä toki kaksi viimeisintä syntyi tyhjään maaliin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Detroit on viime aikoina esittänyt vaihtelevia otteita. Se on monesti aloittanut heikosti, mutta loppua kohden päässyt paremmin mukaan peliin. Viime yönä se pelasi varsin vahvan ottelun Floridaa vastaan, mutta jälleen kerran se hävisi taistelun erikoistilanteissa ja loppulukemiksi jäi 2-3 Floridalle. Torontoon nähden alivoima ei paljoa eroa molempien kuuluessa sarjan heikompaan puoliskoon, mutta ylivoimalla kotijoukkueen supertähdet on selvästi edellä. Nähtäväksi jää saako Ville Husso peräkkäisistä peleistä huolimatta jälleen komennon tolppien väliin, sillä hän ei kuitenkaan erityisen kovalle rasitukselle joutunut Floridaa vastaan.

Detroit piti Floridan varsin hyvin kurissa eikä Florida saanut kuin vain 20 laukausta kohti maalia, mutta kyseessä ei kuitenkaan ole sarjan tasaisimpia suorittajia ja b2b matsi vieraissa kärkitason joukkuetta vastaan suorastaan huutaa maali-iloittelua. Vielä kun ottaa huomioon Toronton viimeaikaiset ongelmat omassa päädyssä, kelpaa yli 6,0 maalia varsinaiselle peliajalle erittäin hyvin. Tasan kuudella osumalla saadaan panos takaisin.