NHL su 09.10. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toronto iskee tähdet kehiin – vieläkö Detroit pysyy kyydissä?

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Toronto Maple Leafs ja Detroit Red Wings iskevät omalta osaltaan valmistavat ottelut pakettiin. Joukkueet kohtasivat edellisenä yönä ja Detroit vei voiton lukemin 4-2. Torontolla oli täysin kakkosmiehistö jäällä, joten tulos ei yllätä. Nyt kaukaloon luistelee todennäköisesti parhaat jätkät mitä jalkeille löytyy, toki muun muassa John Tavares on loukkaantuneena. Toronton ennakkosuosikin asema on kiistaton – ylijuoksua tuskin kuitenkaan on luvassa.

Detroitissa Yzerplan otti kesällä jälleen askeleen eteenpäin ja joukkuetta on uudistettu melkolailla. Suurin muutos nähtiin valmennuksessa, kun Jeff Blashill sai lähteä ja vetovastuun otti Tampa Bay Lightningin organisaatiosta saapunut Derek Lalonde. Pelaajistoon löytyi myös useampi potentiaalinen hankinta, kun esimerkiksi hyökkäystä vahvistaa David Perron, Dominik Kubalik sekä Andrew Copp, joka todennäköisesti on vielä sivussa. Puolustukseen Moritz Seiderin rinnalle hankittiin Ben Chiarot ja myös suomalaisväriä löytyy tällä kaudella, kun puolustaja Olli Määttä ja maalivahti Ville Husso löytyvät rosterista.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Tulevaan kauteen Toronto on päässyt valmistautumaan useamman onnistumisen kera, kun kuudesta valmistavasta ottelusta voittoja on irronnut neljä. Aivan liikaa painoarvoa näille matseille ei kuitenkaan pidä antaa. Toronton kesä oli isojen nimien osalta rauhallisempi, sillä kyseessä on monelta osin jo lähes valmis paketti ja tälläkin kaudella Torontoa voidaan odottaa ainakin runkosarjassa kärkipäähän. Nyt vaan odotellaan, joko menestystä saataisiin myös pudotuspeleissä. Yksi kysymysmerkki löytyy maalivahtiosastolta, jossa tällä kaudella torjuntavastuun jakavat Matt Murray ja Ilya Samsonov.

Detroitin ykköstavoite tälle kaudelle on saada puolustuspelaamista eteenpäin ja päästettyjä maaleja alas, mikä on näkynyt joukkueen otteissa preseasonilla. Vaikka kärkiketjuista löytyy tulivoimaa, haluaa se varmasti altavastaajan asemasta nimenomaan pyrkiä tukahduttamaan kotijoukkueen tähtiloistoa. Uhmapelaajat iskee kiinni vähämaalisuuteen – toisin sanoen alle 6,5 maalia koko otteluun, jatkoaika ja voittolaukaukset mukaan lukien. Panosten kanssa pidetään maltti mukana ja säästellään paukkuja kohti runkosarjaa.