NHL to 06.01. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers

Edmontonin ongelmille ei näy loppua – viides peräkkäinen tappio on lähellä!

Tulevana yönä huippuvireinen Toronto Maple Leafs isännöi Edmonton Oilersia. Ottelussa on kaikki ainekset huippuviihdyttävälle taistolle, mutta omiiko Toronto shown itselleen? Edmontonin korpivaellus sen kun vaan jatkuu ja viides peräkkäinen tappio on lähellä. Edellisessä kohtaamisessa maaliodottamat meni lähes tasan, mutta lopputulos oli tyly 1-5 Toronton hyväksi.

Kauden alussa Toronton valmennukselle huudeltiin jo potkuja, mutta ajan kanssa kurssi on odotetusti kääntynyt ja tällä hetkellä joukkue kuuluu aivan NHL:n eliittiin. Oikeastaan kaikilla osa-alueilla homma kulkee – erikoistilanteet on hyvällä tasolla, paikkoja syntyy liukuhihnalta ja lisäksi alakerta on terästä maalivahti Jack Campbellin johdolla. Ennen taukoa sekaan mahtui muutama heikompi suoritus alaspäin, mutta ne Toronto kuittasi iskemällä viitisen maalia ottelua kohden. Tauolta palatessaan Toronto murskasi Ottawa Senatorsin lukemin 6-0.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Edmontonin kohdalla hurja alku asetti odotukset pilviin, mutta ajan myötä ongelmat on tullut rumasti esille. Hyökkäyksen osalta suunnitelma on pelata kiekko Connor McDavidin tai Leon Draisaitlin lapaan ja toivoa parasta. Alakerran ongelmat puolestaan on noussut suurimmin esille silloin, kun tähtikaksikko ei pystykään iskemään kolmea pistettä iltaan. Maalivahtipelin osalta Edmonton häviää vertailun selvästi eikä valmennusjohtokaan ole tyytyväinen, kuten voi alla olevasta päävalmentaja Dave Tippettin haastattelusta kuulla.

Vierailla korttitalon täydellinen romahtaminen on lähellä, sillä huhut McDavidin mahdollisesta poissaolosta nousi esille tiistai-iltana. Torontolta puolestaan Auston Matthewsin osallistuminen on epävarmaa. Kokoonpanojen osalta epävarmuus on ollut vakio viime aikoina, joten niitä on syytä tarkkailla ottelun lähestyessä.

Edmontonin kärkiyksilöt tarjoaa mahdollisuuden pärjätä heikkoinakin iltoina, mutta tällä hetkellä joukkueet on asetettava täysin eri kategorioihin. Peli-idean osalta lunastusta haetaan Edmontonin surkean alakerran kustannuksella. Ottelussa on ainekset kunnon ilotulitukselle, mutta tässä kohtaa overin osalta pidättäydytään ainoastaan Toronton kyydissä.

10 euroa pelirahaa