NHL ke 18.01. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Noniin, vihdoin! Florida on herännyt kauteen – tästäkö alkaa vieraiden nousu kohti huippua?

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä on todellinen herkkupala tarjolla, kun Toronto Maple Leafs isännöi Florida Panthersia. Floridalle kausi on ollut tuloksellisesti huomattavasti vaikeampi, mutta vihdoin ja viimein vieraat on alkanut herätä kauteen. Toronto on saanut hieman paremmin levättyä, mutta mitään jättimäistä lepoetua ei kuitenkaan ole tarjolla.

Toronto on vuoden 2023 puolella ehtinyt pelata kahdeksan ottelua ja niistä neljä on päättynyt voittoon. Nyt alla on kaksi peräkkäistä tappiota, kun ensin ailahteleva Detroit Red Wings onnistui kotona viemään voiton lukemin 4-1 ja perään tuli myös tappio tulikuumaa Boston Bruinsia vastaan. Boston-tappio oli siinä mielessä katkera, että voittomaali syntyi vain hieman yli minuutti ennen loppua. Iso plussa kuitenkin oli se, että ykköstähti Auston Matthews saatiin kasattua jälleen pelikuntoon.

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
PREPOSTEROUS!!! 🤢

Vierailla on vielä pitkä matka sille tasolle, jota siltä odotetaan, mutta nyt viimeisistä seitsemästä ottelusta on irronnut viisi voittoa. Floridalta nähtiin vihdoin sen tason esitys, jollaista siltä on jo pidempään kaivattu, kun se kävi ryöstöretkellä Buffalo Sabresin vieraana. Florida vei matsin nimiinsä lukemin 4-1 ja kun ottaa huomioon kuinka suuria ongelmia Floridalla on ajoittain ollut omassa päädyssä, oli yhden sarjan tulivoimaisimmista joukkueista jättäminen vain yhteen maaliin iso onnistuminen.

Florida Panthers

@FlaPanthers
how we feel after a big monday dub

Floridan lopulliselle voitolle tarjoillaan päälle 2,40 kertoimia ja ne napataan ehdottomasti maltillisella panoksella kokeiluun. Vaikkakin tässä taistossa on puolustuspään otteista etu on annettava Torontolle, ei se mitenkään jättimäiseksi suosikiksi nouse. Florida on vetänyt maaliodottamien suhteen pahasti alakanttiin, mutta viime aikoina toivottua tulosta on alkanut syntymään – ei yllättäisi mikäli tästä alkaisi vieraiden pidempi hyvä jakso.