NHL ma 28.03. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Florida Panthers

Jatkuvatko Toronton vaikeudet vahvistuneen Floridan käsittelyssä?

Sekasorron keskellä vellova Toronto Maple Leafs on jälleen ison haasteen edessä, kun joukkue isännöi siirtotakarajalla entisestään vahvistunutta Florida Panthersia. Kyle Dubas piti huolen, että torontolaisten maalivahtitilanne on entistäkin isompi katastrofi, kun taas Panthers teki viisaita siirtoja ja joukkue nousi kertoimien valossa koko sarjan suurimmaksi mestarisuosikiksi.

Toronto lähtee tulevaan Florida-otteluun vyöllään tuore 4–2-tappio koko sarjan vähiten pisteitä keränneelle Montreal Canadiensille. Leafs hyppää Floridan tavoin kaukaloon toistamiseen reilun vuorokauden sisään, mutta joukkeiden lähtökohdat otteluun ovat täysin erilaiset. Jack Campbell on edelleen sivussa ja Toronton ykkösmaalivahdiksi on noussut täysi keltanokka Erik Källgren.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Tappio Montrealille tiivisti loistavasti Toronton tämänhetkisen tilanteen. Joukkueen maalivahtipeli on epävarmaa ja puolustuspeli ontuvaa. Asiaan ei auta Jake Muzzinin ja Rasmus Sandinin poissaolot joukkueen alakerrasta. Toronto nojaa täysin Auston Matthewsin kannattelemaan maalintekokilpailuiden voittamiseen, mutta Toronton harmiksi tuleva vastustaja Panthers on myös tällä osa-alueella kotijoukkuetta edellä.

Panthers saapuu otteluun kolmen ottelun mittaisessa vieraspeli voittoputkessa. Claude Giroux ja Aleksander Barkov ovat löytäneet välittömästi yhteisen sävelen, joka tekee Panthersin jo valmiiksi tulivoimaisesta hyökkäyskalustosta entistä vaarallisemman. Vaikka Panthersin hyökkäyspelaaminen onkin tällä kaudella ollut silmää hivelevää katseltavaa, eivät joukkueen vahvuudet rajoitu pelkkään maalintekoon. Sergei Bobrovsky on esittänyt joukkueen maalilla tällä kaudella kelpo otteita ja nuori Spencer Knight on kirittänyt mainiosti venäläismaalivahtia. Vaikka Aaron Ekblad onkin ollut sivussa joukkueen takalinjoilta, on Panthersin puolustus osoittanut kykyä venyä.

Florida pesee ennakkoon Toronton kaikilla kentän osa-alueilla. Joukkueen laadukkuus yhdistettynä laajuuteen tulevat varmasti aiheuttamaan isoja ongelmia kotijoukkueelle. Toronton ehdoton kompastuskivi on joukkueen ontuva puolustus- ja maalivahtipeli, joihin Florida tulee varmasti iskemään. Uhmapelaajat suosittelee kirjaamaan Florida Panthersin voiton jatkoaika mukaan lukien omalle lapulleen!

10 euroa pelirahaa