NHL to 30.03. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Florida Panthers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei käy maalivahteja kateeksi – Toronton ja Floridan välillä kaikki ainekset maalijuhlille!

Tulevana yönä on luvassa kiekkoviihdettä parhaimmillaan, kun Toronto Maple Leafs saa Florida Panthersin vieraaksi. Tässä taistossa odotusarvona on, että maalivahdeille ei paljoa sananvaltaa jää ja maaleista päästään nauttimaan oikein urakalla. Kaksikko kohtasi edellisen kerran vajaa viikko takaperin ja silloin Toronto kävi hakemassa vierasvoiton tylysti lukemin 2-6.

Toronton kohdalla tylsät matsit on ollut viime aikoina harvassa. Tulosta tulee kelvollisesti, mutta tulevia pudotuspelejä ajatellen parannettavaa edelleen löytyy. Hyökkäyspäässä tähtitason loistoa löytyy vaikka ja kuinka, joten verkot heiluu kovalla tahdilla ja mahdollisuus voittoon on illasta toiseen, mutta nyt myös oma pääty pitäisi saada kuntoon. Viimeisten 10 ottelun aikana vastustajat on varsinaisen peliajan puitteissa takonut 34 maalia Toronton verkkoon.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
PERFECT POWER PLAY PASSING 🤌

Floridan tilanne on todella huolestuttava. Ajoittaisia väläytyksiä on nähty, mutta nyt alla on neljä peräkkäistä tappiota ja pudotuspelipaikka alkaa näyttämään epätodennäköiseltä. Vieraat ei ole onnistunut koko kauden aikana saamaan puolustuspelaamista riittävälle tasolle eikä myöskään tolppien välistä varsinaista pelastajaa löydy. Vaikka hyökkäyspäässä peli rullaa parhaimmillaan todella mallikkaasti, on 39 maalia omiin edellisissä 10 ottelussa aivan liikaa.

Florida Panthers

@FlaPanthers
"This is obviously not the result we dreamt about coming to the rink today. There are some things that we can build on from this game."

@JamesonCoop recaps tonight's game against the Senators » flapanthers.co/recap3-27

Tällä hetkellä kumpikaan joukkueista ei vakuuta omassa päädyssä – Torontolla toki on myös hyviä näyttöjä puolustus- ja maalivahtiosastolla, mutta Floridalle ongelma on ollut arkipäivää jo pidempään. Lapulle isketään yli 6,5 maalia varsinaiselle peliajalle. Kumpikin joukkueista varmasti haluaisi saada puolustuspään raiteilleen viimeaikaisten otteiden jäljiltä, mutta helppoa se ei tule olemaan, sillä molemmat joukkueet on hyökkäyssuuntaan sarjan eliittiä.