NHL pe 05.05. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kiekkoviihdettä parhaimmillaan! Floridan tykitys hyökkäyspäässä jatkuu – pystyykö Toronto vastaamaan?

Toronto Maple Leafsin ja Florida Panthersin välisen ottelusarjan toinen kohtaaminen käydään tulevana yönä. Ottelusarjaan saatiin heti lisää mielenkiintoa, kun Florida onnistui nappaamaan vierasvoiton avausottelusta ja näin ollen siirtämään lisää painetta Toronton suuntaan. Vaikka Toronto on edelleen suosikki kotiyleisön edessä, on sen parannettava runsaasti, sillä Florida pelaa tällä hetkellä melkoisessa hurmostilassa.

Torontolla oli heti avauserässä paikka hypätä kuskin paikalle ylivoimalla, mutta tällä kerralla tehokkuus puuttui ja Sergei Bobrovsky oli hereillä tolppien välissä. Florida pääsi ensin kahden maalin johtoasemaan, jonka Toronto kuitenkin onnistui tasoittamaan. Toisen erän lopulla Carter Verhaeghe vei vieraat jälleen johtoon ja kolmannessa erässä loistavaa kautta pelaava puolustaja Brandon Montour iski loppulukemiksi 2-4 pudotuspelien kuudennella maalillaan. Matthew Tkachuk oli jälleen suuressa roolissa keräten kolme syöttöpistettä.

Jo heti ensimmäisessä ottelussa nähtiin, että tämän parivaljakon välillä ei tulla tylsiä matseja pelaamaan. Molempien joukkueiden osalta avauskierroksella nähtiin useampikin runsasmaalinen taisto eikä maalijuhlat ole varmastikaan vielä ohi. Floridan hyökkäyspelaaminen sai jopa Bostonin vaikeuksiin ja saman tempun se pystyy tekemään myös Torontoa vastaan. Edelleen vieraiden suurimmat kysymysmerkit on omassa päädyssä. Bobrovsky on tärkeällä hetkellä noussut suureen rooliin, mutta sen verran paljon vaihtelua hänen otteissaan on nähty, että jatkossakin vieraiden maalivahtiosastoon kannattaa suhtautua varauksella.

Torontolla oli edellisessä ottelussa saumat korkeampiinkin maalimääriin ja samalla tahdilla Floridan alakerta tulee olemaan helisemässä ennemmin tai myöhemmin. Erittäin viihdyttävää lätkää sopii odottaa läpi sarjan ja tähän taistoon Uhmapelaajat nappaa yli 6,5 maalia koko otteluun, eli myös 3-3 tasatuloksella päästään vielä lunastamaan. Vaikka Floridan pitäisi saada omaa päätyä paremmin kasaan, ei se tule hyökkäyspään rummutuksesta luopumaan.