NHL to 12.01. klo 02:30

Toronto Maple Leafs - Nashville Predators

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saros on ilmiliekeissä! Riittääkö suomalaiskassarin huippuvire pysäyttämään Toronton tähdet?

Ensi yönä Nashville Predatorsin maalivahtiosasto laitetaan jälleen kovalle koetukselle, kun joukkue matkaa Toronto Maple Leafsin vieraaksi. Nashville on napannut nyt neljä voittoa peräkkäin ja muun muassa Carolina kaatui vieraskaukalossa, mutta kuinka kauan vieraat pystyy sinnittelemään Juuse Saroksen huipputorjuntojen varassa? Torontolla on loistava sauma tarjota kannattajien rahoille vastinetta ja parannella teholukemia.

Toronto pääsi muutaman tappion jäljiltä taas voittojen makuun kaataen Detroitin ja Philadelphian yhteismaalein 10-3. Maalivahtiosaston otteet on viime aikoina ottanut hieman takapakkia ja 10 ottelun otannalla Toronton verkkoa on heilutettu peräti 35 kertaa. Se ei kuitenkaan ole kovinkaan suurta huolta aiheuttanut, sillä isäntien tulivoimalla ei muutama maali omiin haittaa. Kärkinelikko Auston Matthews, Mitchell Marner, William Nylander ja John Tavares ovat kaikki rikkoneet jo 40 pisteen rajan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
Johnny knows where mom keeps the cookies 🍪

Nashvillen tuloskunto on loistava – vieraat on viimeisten 10 ottelun aikana vain kerran jäänyt ilman pistettä. Tehoja on syntynyt hyvällä tahdilla, mutta ennen kaikkea maalivahtipeli on ollut tikissä Saroksen johdolla. Vaikka toki Saros on juuri niitä kassareita, joka pystyy illasta toiseen tarjoamaan joukkueelleen mahdollisuuden voittaa huonompiakin otteluita, ei pelkästään maalivahtipeliin nojaaminen pitkälle kanna. Saros on kahdessa edellisessä pelaamassaan ottelussa joutunut kohtaamaan hurjat 105 laukausta.

NHL

@NHL
This guy's just on another level right now. 🤯

Juuse Saros has stopped 102 shots in his last two games, has won four in a row AND has recorded @pepsi shutout No. 19 of his career tonight in Ottawa!

Predatorsin maalivahtiosastolla ei ole missään nimessä helppo työ hoidettavana, sillä maaliodottamien ja myös laukaisumäärien osalta voidaan todeta, että illasta toiseen tolppien välissä saa hikoilla pisteiden eteen. Toronto nousee kotona todella selväksi suosikiksi, mutta kotivoiton sijaan lähdetään metsästämään isännille maaleja ja lapulle otetaan Toronton yli 3,5 osumaa varsinaisella peliajalla. Huippuilta vieraiden tolppien välissä ei yllättäisi, mutta maalipaikoista Torontolla tuskin tulee olemaan puutetta.