NHL to 24.03. klo 01:00

Toronto Maple Leafs - New Jersey Devils

Jatkuuko Toronton ja New Jerseyn maalien mättäminen joukkueiden keskinäisessä kohtaamisessa?

Kovalla tahdilla maaleja paukuttava Toronto Maple Leafs isännöi niin ikään hurlumhei-jääkiekkoon erikoistunutta New Jersey Devilsiä. NHL:n siirtotakarajasta muodostui Toronton osalta täysi pannukakku, joka muodosti joukkueen maalivahtitilanteen ylle entistäkin suuremman varjon. New Jerseyn nuorella ja maalinälkäiselle ryhmälle tarjoituukin oiva mahdollisuus hyödyntää Toronton epävarmaa tilannetta.

Toronto saapuu otteluun allaan selkeä 6–3-rökäletappio Nashville Predatorsin vieraana. Torontolaisten maalivahtitilanne on tällä hetkellä täysin sekaisin. Jack Campbell on edelleen sivussa loukkaantumisen takia, Petr Mrazekista joukkue yritti päästä eroon ja Harri Säteri valui lopulta waivers-listan kautta Arizonaan. Tällä hetkellä Toronton maalilla kukaan ei saa kiinni edes rantapalloa, eikä asiaan auta joukkueen epätasainen puolustuspeli. Auston Matthewsin johdolla joukkue mättää maaleja hirveällä tahdilla ja Toronto joutuukin jälleen luottamaan maalintekokilpailun voittoon myös New Jerseytä vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

New Jerseyn asetelma otteluun ei ole kaikista otollisin, sillä joukkue hyppää kaukaloon toistamiseen reilun vuorokauden sisällä. New Jersey nappasi maukkaan 7–4-voiton New York Rangersista ja samalla joukkue antoi myrskyvaroituksen maalintekovoimastaan myös Toronton suuntaan. Toinen ottelu vuorokauden sisällä ja lentomatka eivät kuitenkaan lupaa hyvää New Jerseyn jo valmiiksi ontuvalle puolustukselle. Valmiiksi rasitetulta puolustuskalustolta voi odottaa useita virheitä Toronton hyvin levänneen hyökkäyskaluston käsittelyssä.

Kummankaan joukkueen otteluissa ei ole viime aikoina maaleilta säästytty suuntaan ja toiseen. Kun otetaan huomioon joukkeiden maalintekovoima, Toronton maalivahtitilanne ja New Jerseyn rasitus voi myös tulevasta ottelusta ennakoida maalirikasta. Uhmapelaajat suositteleekin kirjaamaan lapulle varsinaisen peliajan maalimääräksi yli 6.5 täysosumaa.

10 euroa pelirahaa