NHL to 03.11. klo 01:00

Toronto Maple Leafs - Philadelphia Flyers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko Flyersin kupla puhkeaa? Tämän parempaa saumaa Toronto ei saa tappioputken katkaisemiseen!

Ensi yönä yllättävänkin suuriin ongelmiin ajautunut Toronto Maple Leafs kohtaa alkukauden yllättäjän Philadelphia Flyersin. Torontolla on neljä tappiollista ottelua alla – vaikka kyseessä oli vierasotteluita, odotetaan isänniltä huomattavan paljon enemmän. Nyt kotijoukkueella on loistava sauma palata voittojen tielle ja Toronton tilannetta helpottaa myös se, että Flyers pelasi edellisenä yönä New York Rangersin vieraana häviten jatkoajalla lukemin 0-1.

Toronton kohdalla odotetusti vaikeuksien kohdalla media on alkanut maalailemaan jos jonkinlaisia kriisejä joukkueen ympärille, mikä voi tehdä isännistä yllättävänkin hyvän betsikohteen. Missään nimessä Toronto ei ole saanut vielä parasta irti koneistosta, mutta joukkueesta löytyy niin laadukkaita yksilöitä, että toistaiseksi nähty alisuorittaminen maaliodottamiin nähden tuskin kauaa jatkuu. Huolestuttavaa toki on, että Toronto on kyntänyt nimenomaan sitä selvästi heikompia joukkueita vastaan.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

JFresh

@JFreshHockey
Team Goal Differential Above Expected - October 30

Flyers on ollut ehdottomasti yksi alkukauden kovimmista yllättäjistä. Loukkaantumisista kärsinyt vierailija on kerännyt 12 pistettä yhdeksästä ottelusta. Tilastot tulosten takaa kuitenkin kertoo karua kieltä. Maaliodottamien suhde on aivan sarjan heikoimpia ja syy menestykseen on ollut pitkälti Carter Hartin loistavat otteet maalilta. Kovan vastuksen Flyers tällä hetkellä tarjoaa, siitä ei ole kahta sanaa, mutta nähdyillä esityksillä tulokset tuskin kauaa pysyy voitollisina.

Nyt on Toronton aika laittaa tappioputki poikki ja vieläpä näytöstyyliin. Flyersilla on rankka ottelu alla ja lisäksi Hart pelasi edellisenä yönä, joten nyt lienee kakkosvahti Felix Sandströmin vuoro asettua tolppien väliin. Uhmapelaajat iskee rahat Toronton vähintään kahden maalin voitolle, jolle saadaan 1,85 kerroin Galaksinolta. Torontolla on avaimet antaa kunnon myrskyvaroitus ja viimeaikaisten pettymyksien jälkeen se haluaa varmasti paikan tullen takoa mahdollisimman rumat lukemat taululle.

Näin nappaa 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Toronto -1,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Toronto Maple Leafs -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.