NHL su 21.11. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Pittsburgh Penguins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toronto lähtee hakemaan revanssia edellisen kohtaamisen murskajaisista!

Vaisun alun jälkeen hurjaan lentoon noussut Toronto Maple Leafs isännöi ensi yönä Pittsburgh Penguinsia. Edellisessä kohtaamisessa Pittsburgh suorastaan teurasti Toronton, mutta paljon on muuttunut sen jälkeen ja tulevaan otteluun isännät lähtee selvänä ennakkosuosikkina.

Toronton alkukauden heikot suoritukset ja ennen kaikkea tehottomuus hyökkäyspäässä herätti paljon huolestusta, mutta nyt näkymät on taas kirkkaammat. Tehoja ei vieläkään aivan maksimaalisella potentiaalilla tule, mutta voittoja sen sijaan tulee illasta toiseen. Edellisistä 11 ottelusta Toronto on hävinnyt ainoastaan yhden. Maaliodottamien osalta meno on aivan sarjan kärkipäätä ja oma pääty ja ennen kaikkea hyvä maalivahtipeli on ollut useasti voiton avaimena. Tulosta siis tulee, vaikka viimeistelyssä on vielä varaa parannukselle.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vierailla alla on 16 ottelua ja pisteitä on kertynyt saman verran. Pelillinen taso on maalipaikkojen osalta ollut hyvä, mutta oma pääty ei aivan kotijoukkueen tavoin ole pysynyt puhtaana. Helpolla se ei ole voittoja saanut, sillä kaksikon edellisen kohtaamisen jälkeen Pittsburgh on pelannut 11 ottelua, joista se on ainoastaan yhden voittanut varsinaisen peliajan puitteissa. Kyseinen voitto tuli edellisessä ottelussa, kun se kävi ryöstöretkellä kaatamassa Montreal Canadiensin tylyin lukemin 6-0. Maalihanojen aukaisemin varmasti toi lisää itseluottamusta, sillä viime aikoina maalinteon tehokkuus on ollut vieraille kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys.

Pittsburgh on osoittanut vaarallisuutensa jo jokusen kerran kuluneella kaudella, mutta tulikuumaa Torontoa se tuskin pystyy toistamiseen yllättämään. Vetojen osalta Uhmapelaajat hyppää kotijoukkueen kelkkaan. Kakkosen tuntumassa olevilla kertoimilla lähdetään hakemaan varsinaisen peliajan kotivoittoa, mutta panos kannattaa jättää maltilliseksi. Vaikka Toronto vie vertailussa selvästi voiton, on Pittsburgilla maalivahtipelin onnistuessa mahdollisuus laittaa isännät ahtaalle. Torontolla puolestaan todellinen ketsuppipullon aukeaminen odottaa vielä nurkan takana.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!