NHL la 12.11. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Pittsburgh Penguins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Täydellinen “turn off”! Imuroiko Källgren Toronton ulos pisteiltä jopa umpisurkeaa Pittsburghia vastaan?

Pittsburgh Penguinsin kauden alku on ollut katastrofaalinen, eikä kuvaa juuri kiillota voitto edellisessä matsissa. Kahdeksan kamppailun otannalla joukkue on hävinnyt seitsemän kertaa ja useat tappioista ovat tulleet lähtökohdiltaan selvästi huonompia joukkueita vastaan. Toronto Maple Leafs on nostanut profiiliaan viime aikoina, mutta maalivahtitilanne on ilmiselvä turn off betsien suhteen.

Kokoonpanotilanteiden vertailussa isännän ainoa mahdollinen kompastuskivi on maalivahtiosastolla, sillä Matt Murrayn lisäksi myös Ilja Samsonov on loukkaantuneena. Tämä tarkoittaa, että aloittavaksi maalivahdiksi on ylentynyt Erik Källgren. Ikää ruotsalaiskassarilla on jo 26-vuotta ja moni muistaa torjujan esimerkiksi TPS:n maalinsuulta muutaman kauden takaa. Viime kaudella Källgren väläytteli, mutta tasaisuus jäi pahasti löytymättä ja sama vaikuttaisi jatkuvan. Toki otanta on yhä kapea, kun mies on torjunut vasta kuudessa matsissa 88,97% varmuudella.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Toronton etsikkoaika pingviinimuhennoksen tekemiseen tarjoutunee erikoistilanteiden kautta. Välillä aivan liikaa jäähyllä istuneen Pittsburghin alivoimaprosentti 75,6% on surkea. Toisaalta isäntä pelaa mukiinmenevää ylivoimaa, kun pikkumusta on uponnut nuottaan keskimäärin 25-prosenttisesti. Toisaalta vieraiden eduksi pitää mainita edellisottelun erinomainen 1–4-vierasvoitto Washington Capitalsia vastaan. Vaikka tämä ei poista aiempaa töhöilyä, toivat pisteet varmasti itseluottamusta peräti seitsemän matsin tappioputken jälkeen.

Runsasmaalista ottelua odotellaan Torontossa. Pittsburgh saattaa saada hieman apuja isännän maalivahtiosastolta, mutta toisaalta vierailija on imuroinut kahdeksan matsin otannalla 32 maalia omiin. Esimerkiksi Seattle, Vancouver sekä Buffalo ovat onnistuneet tekemään vähintään viisi maalia pingviinimiehistön verkkoon hiljattain. Vieraiden osalta Teddy Bluegerin sekä Jeff Carterin pelikunnot ovat toistaiseksi hämärän peitossa. Pelivalinnaksi maistuu mainiosti, että matsissa syntyy vähintään seitsemän kaappia varsinaisella peliajalla (Totals – yli 6,5 maalia).

Ilmaisvetotakuulla saat aina uuden mahdollisuuden!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ pomminvarmalle yli 6,5 maalia -kohteelle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – yli 6,5 maalia” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 45€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.