NHL to 01.12. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - San Jose Sharks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei Sharks näin huono ole! Toronton puolustuksesta löytyy ongelmakohtia, johon vieraat iskee hampaat kiinni!

Tulevana yönä San Jose Sharks matkaa Toronto Maple Leafsin vieraaksi. Matsista on helppo odottaa ylijuoksua isäntien toimesta, mutta kertoimet kääntää Uhmapelaajien mielenkiinnon vieraiden suuntaan. Torontolla on alakerrassa isoja poissaoloja jotka Sharks toivottavasti pystyy hyödyntämään. Sharks myös vei kauden ensimmäisen kohtaamisen jatkoajalla, mutta kyseisestä matsista on toki jo yli kuukausi ja sen jälkeen Toronto on ollut vahvassa iskussa.

Toronto painelee tällä hetkellä jo peräti yhdeksän ottelun pisteputkessa ja se on onnistunut voittamaan matseista seitsemän. Oma pääty on pysynyt laadukkaasti pystyssä, mutta siitä iso kiitos menee myös maalivahtiosastolle, joka on pystynyt paikkaamaan puolustuksen poissaoloja. Tällä hetkellä isäntien alakerrasta puuttuvat muun muassa Morgan Rielly, Jake Muzzin ja T.J. Brodie. Poissaoloihin nähden Toronto on suorittanut hyvällä tasolla, mutta ei tilanne missään nimessä optimaalinen ole. Vastaavasti hyökkäyspäässä tutut nimet tekee tuhojaan ja muun muassa Mitchell Marner on ollut ilmiliekeissä.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Mike Kelly

@MikeKellyNHL
Mitch Marner: Points in 17 straight games which would be impressive if that was all he was doing.

During point streak, Marner's ranks among forwards...

Blocked Passes: 81 (2nd)
Stick Checks: 23 (7th)
Blocked Shots: 16 (10th)

He's here, he's there, he's every %#!where.

Leafs Lunch

@LeafsLunch1050
LEAFS LUNCH IS BACK FOR THE REST OF THE WEEK! Coming up on today's show, @juliatocheri and @mickey_canuck will be joined by @DarrenDreger and @MikeKellyNHL!

Listen from 12-2pm on your home speakers, @TSN_Sports App, @iHeartRadioCA App or player.toronto.tsn.ca! #LeafsForever

Shark palasi voittokantaan kaataen Montrealin lukemin 4-0. Nollapeli oli Kaapo Kähköselle iso onnistuminen, sillä kausi ei muuten ole ollut loistoisa ja hän on jäänyt nokkimisjärjestyksessä nyt loukkaantuneen olevan James Reimerin taakse. Erik Karlsson sinnittelee edelleen pistepörssin kärkipäässä ja toistaiseksi puolustaja on kerännyt komeat tehot 11+21. Hän on ainoa puolustaja koko sarjassa joka on onnistunut rikkomaan 10 maalin rajan.

Tällä kerralla peli-idea löytyy Sharksin puolelta ja voiton sijaan testiin otetaan vieraille yli 2,0 maalia varsinaiselle peliajalle – tasan kahdella panos palautuu. Sharksilla on ottelu alla edelliseltä yöltä, joten lepoetu on Torontolla, mutta aivan niin aseettomana Uhmapelaajat ei Sharksia näe mitä kertoimista voisi päätellä. Esimerkiksi Timo Meierin, Tomas Hertlin ja Kevin Labancin johtama ykkösketju pystyy tekemään tuhoja Toronton poissaolojen varjostamaa puolustusta vastaan.

MoneyPuck.com

@MoneyPuckdotcom
Top forward lines as of Sunday. (With at least 100 minutes played together 5 on 5) moneypuck.com/lines.htm