ke 10.01. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - San Jose Sharks

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tappioita satelee joka puolelta – onko San Josella mitään mahdollisuuksia Toronton vieraana?

Ensi yönä NHL:ssä päästään käsiksi Toronto Maple Leafsin sekä San Jose Sharksin väliseen kohtaamiseen. Lähtökohtaisesti ottelusta ei voi odottaa mitään muuta kuin Toronton ylijuoksua, sillä tasoero on valtava ja San Jose on ajautunut jälleen todella suuriin vaikeuksiin. Joukkueet kohtasi edellisen kerran vain muutama päivä sitten – Toronto vei pisteet lukemin 1-4 ja varsinkin avauserässä San Jose joutui melkoisen pyörremyrskyn keskelle.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Atlantin divisioonan kolmatta sijaa pitävällä Torontolla ei pitäisi olla sen suurempia vaikeuksia edetä pudotuspeleihin, mutta jälleen joukkueesta löytyy ongelmakohtia, joiden vuoksi sitä ei sovi laittaa mestarisuosikkien sekaan. Hyökkäys rullaa totuttuun tahtiin, mutta puolustuspelin kanssa on ollut ajoittain ongelmia ja varsinkin tolppien välissä on todella suuria kysymysmerkkejä. Joseph Woll on loukkaantuneena, Ilya Samsonov on ollut yksi kauden suurimmista pettymyksistä ja tällä hetkellä toiveet lepää kokeneen Martin Jonesin harteilla.

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
8 for 88 😎

San Josen leirissä varmastikin toivotaan, että kausi olisi jo pian ohi. Sarjan heikoimmasta joukkueesta ei ole epäilystäkään ja ajoittaisten valonpilkahdusten jälkeen vieraat on ajautunut peräti 11 ottelun mittaiseen tappioputkeen. Mukana on toki ollut iso liuta laadukkaita joukkueita, mutta se tuskin pukukopissa lohduttaa. Tomas Hertl on kiistatta vieraiden vaarallisin uhka, mutta nuorta William Eklundia kannattaa pitää silmällä, sillä hänestä odotetaan hailauman avainpelaajaa tulevaisuudessa.

San Jose Sharks

@SanJoseSharks
We'll get 'em next time.

Toronton kertoimet on painettu jo odotetusti pohjamutiin eikä San Josen betsaaminen myöskään houkuttele, joten vedot lähdetään hakemaan maalimäärien kautta. Galaksino tarjoaa varsinaisen peliajan yli 6,5 maalille 2,25 kerrointa, joka otetaan keskitason panoksella lapulle. Jo pelkästään Torontolla on hyvänä päivänä avaimet painaa linja rikki, mutta ei myöskään San Josen pari kolme osumaa ole kaukaa haettu ajatus Toronton alakerran ailahteluista johtuen.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Toronto – San Jose yli 6,5 maalille(60min), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Toronto Maple Leafs-San Jose Sharks yli 6,5 maalia(60min)” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 56,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.