to 04.04. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tähtiloistoa kerrakseen – Toronton ja Tampa Bayn välillä tykitetään verkot rikki!

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä käydään Itäisen konferenssin puolella äärimmäisen herkullinen matsi, kun totuttuun tyyliin pudotuspeleihin matkalla olevat Toronto Maple Leafs sekä Tampa Bay Lightning ottavat yhteen. Viihdyttävä matsi on varmasti luvassa, sillä molemmat jengit on hyökkäyksen osalta sarjan eliittiä ja vastaavasti päästettyjen maalien osalta kumpikin jää sarjan heikommalle puoliskolle.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ arvosta ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Toronton taso tullaan jälleen kerran mittaamaan vasta pudotuspeleissä ja tälläkin kerralla katseet kohdistuu puolustukseen ja maalivahtiosastolle, josta varsinaista tasaisen vakuuttavaa eliittivahtia ei löydy. Hyökkäyksen tärkeistä palasista Mitchell Marner on ollut jo tovin loukkaantuneena, mutta sadan pisteen rajapyykkiä lähestyvien William Nylanderin sekä Auston Matthewsin johdolla tulivoimaa on enemmän kuin riittävästi. Puolustuksessa leveys on tällä hetkellä vähissä, sillä sivussa ovat olleet John Klingberg, Timothy Liljegren, Morgan Riellyn sekä Joel Edmundson.

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
RIDICULOUS ROBBY!!!

Tampa Bay ei enää kenties aivan sarjan kovimpia joukkueita ole, mutta sen kärkiyksilöt on yhä aivan NHL:n parhaimmistoa ja hurjat tehot 42+85 iskenyt Nikita Kucherov on kiivaasti taistelemassa pistepörssin voitosta. Tampa Bayn kohdalla sarjan tehokkain ylivoima kerää usein suurimmat otsikot, mutta sen lisäksi vieraiden alivoima löytyy viidenneltä sijalta. Runkosarjan loppusuoralla Tampa Bay on päässyt loistavaan vireeseen ja viimeisintä Detroitia vastaan tullutta tappiota edelsi yhdeksän ottelun pisteputki – voittoja kyseisellä jaksolla tuli kahdeksan.

Tampa Bay Lightning

@TBLightning
Stammer's office hours are OPEN.

Tampa Bay on kieltämättä saanut viime aikoina pidettyä omaa maalia paremmin puhtaana, mutta Toronton tähtisikermän pysäyttäminen ei tule olemaan helppoa. Molempien joukkueiden hyökkäyspeli rullaa tällä hetkellä mallikkaasti, joten runsasmaalista iltaa on helppo povata. Lapulle napataan yli 6,5 maalia varsinaisen peliajan puitteissa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning yli 6,5 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.