NHL su 15.05. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning

Kumpi menee jatkoon, ja miksi juuri Lightning? Nämä pienet asiat kääntävät huippusarjan tuplamestarille!

On nimittäin vierähtänyt aikaa tällaisista seiskapelien juhlista! Toronto Maple Leafsin ja Tampa Bay Lightningin sarja on yksi monista, jotka pudotuspelien 2022 avauskierroksella kulminoituvat yhteen matsiin. Tässä sarjassa kotietu on ryövätty molempiin suuntiin, eikä se ole näytellyt järin suurta merkitystä ottelujen sisällä. Toki isäntä voi ratkaisevassa ottelussa saada jonkinlaisen lisälatauksen faneistaan, mutta sen perusteella ei tätä betsiä kannata missään nimessä rakentaa.

Lightning on pesaissut erikoistilanteiden osalta Maple Leafsilla lattiaa maalintekotehokkuudessa, onnistumisten määrässä sekä sitä kautta luonnollisesti myös alivoimalla. Lopulta jälkimmäinen saattaa olla tämän ottelusarjan ratkaisun kannalta jopa todella keskeisessä roolissa. Jack Campbell, joka kantaa isäntien torjuntavastuuta on onnistunut hienosti näissä pleijareissa jo tähän saakka. Toisessa päässä on kuitenkin kovissa liemissä nuoresta iästään huolimatta marinoitunut, kokonaisvaltaisesti maailman paras maalivahti, Andrei Vasilevski.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Sulaako Campbellin pää kovimmassa mahdollisessa paikassa? Kertaalleen mies on jo saanut penkkikomennuksen tämän sarjan puitteissa. Toronto Maple Leafsin pudotuspelihistoria muistetaan. Joukkue on putoillut avauskierroksella tämän tästä, eikä suunta välttämättä ole muuttumassa. Vastassa on kuitenkin tuplamestari, jonka runko on säilynyt Stanley Cup -kausilta hämmentävän hyvin kasassa. Alemmissa ketjuissa toki on vaihdantaa, mutta paperilla tämä Lightning saattaa olla jopa vahvempi ja kokonaisvaltaisempi kuin viime kaudella ykkössijan haistellut miehistö.

Lightningilla on momentum. Joukkue eteni edellisessä kamppailussa todella haastavista tilanteesta upeilla onnistumisilla voittoon. Tässä sarjassa nimenomaan henkinen puoli on näytellyt todella suurta roolia. Lightning on parissa edellisessä kamppailussa menettänyt kahden maalin johtoaseman alta aikayksikön. Kolmatta kertaa näin tuskin on käymässä. Tämä ryhmä on tottunut menestymään ja Maple Leafsia odottaa jälleen tuttu kohtalo. Kotiedulle ei – kuten sanottu – tässä vaiheessa ja näillä näytöillä ole syytä antaa juurikaan painoarvoa. Kertoimenlaskijat sen periaatteesta tekevät ja tämä meille sopii. Katso alta ohjeet, kuinka pääset mässäilemään megabonarilla Lightningin avulla.

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla

1. Avaa pelitili Sportazalle tästä

2. Tee talletus (20–200€)

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle Lopullinen voittaja – Tampa Bay Lightning

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua

  • kierrätys on vain 5 x talletus & bonus

Kertoimet ottelulleToronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning14.05.2022

10 euroa pelirahaa