NHL to 05.05. klo 02:30

Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning

Avausmatsissa oli tuliset tunnelmat, kun jaettiin peräti 113 jäähyminuuttia! Joko Lightning herää?

Toronto Maple Leafs murjoi Tampa Bay Lightningin ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa. Kamppailu ratkesi toisessa erässä, jossa isäntä latoi peräti kolme maalia. Tunnetta oli mukana ajoittain ehkä vähän liikaakin ja etenkin vieraiden osalta turhautuminen alkoi näkyä ottelun loppua kohden. Saako Lightning kasattua rivinsä toiseen osaotteluun?

Otteluparin avauskohtaamisessa Toronto jyräsi lopulta selvään voittoon ollen äärimmäisen tehokas etenkin kamppailun toisessa erässä. Lightningille jäi hyökkäyspäässä luu kouraan, kun Jack Campbell esitteli tyylipuhtaan nollapelin. Jäähyminuutteja ottelussa oli lopulta peräti 113 kappaletta, joten tulinen sarja on vamasti tiedossa. Lightningilla hyvin runkosarjan loppua kohti toiminut ylivoima sai mahdollisuutensa, mutta ei onnisutunut. Lienee kuitenkin vain ajan kysymys, milloin vierailija venyttää maaliverkkoa näillä erikoistilannemäärillä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Michael Bunting sekä Petr Mrazek ja Rasmus Sandin jatkavat isännillä sivussa. Lightningille ei tullut avausosassa uusia loukkaantumisia, joten sillä on edelleen paras mahdollinen kokoonpanonsa käytössä. Toronto oli pelillisesti hivenen niskan päällä, mutta lopulta tehokkuus oli se, mikä ratkaisi. Lightning pystyy varmasti parempaan ja hamuaa ottelusarjaa tasoihin.

Tulinen tunnelma ei varmasti katoa kaukalosta mihinkään. Ylivoimaa on jälleen tiedossa molemmille leireille. Maple Leafs onnistui avauskohtaamisessa kertaalleen ja Lightning tuhlasi omat tonttinsa. Steven Stamkosin, Nikita Kutšerovin sekä Victor Hedmanin masinoima erikoistilanneyksikkö kylvänee vielä tuhoa tässä sarjassa. Isäntien kärki erikoistilanteissa on niin ikään vahva. Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa nähdään yli 1,5 ylivoimamaalia.

10 euroa pelirahaa