NHL su 13.11. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Vancouver Canucks

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalijuhlat luvassa! Vancouverin alakerta revitään rikki Toronton supertähtien toimesta, mutta samalla maalivahtipeli on kotijoukkueen suurin kysymysmerkki!

Tulevana yönä Toronto Maple Leafs saa vieraaksi Vancouver Canucksin. Ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, mutta ei Vancouveria voi laskea täysin pois pelistä Toronton epävarman maalivahtitilanteen vuoksi ja lisäksi isännillä on alla ottelu edelliseltä yöltä. Toronto ei ole missään nimessä saanut vielä kaikkea tehoa irti hyökkäyspään tulivoimasta, mutta Vancouverin ailahteleva alakerta antaa siihen loistavan mahdollisuuden. Lisäksi vastakkain on erikoistilanteiden osalta hyvät ylivoimat ja heikot alivoimat, joten ainekset maalijuhlille on kasassa.

Edellisenä yönä Toronto hävisi toisen peräkkäisen kamppailun, kun heikosti esiintynyt Pittsburgh kävi ryöstämässä voiton lukemin 4-2. Toronton kohdalla maalivahtipeli on tällä hetkellä todella ison kysymysmerkin alla. Ilya Samsonovin ja Matt Murrayn ollessa sivussa torjuntavastuun on kantanut kolmosvahtina kauteen lähtenyt Erik Källgren. Ei siis ideaali tilanne ja nyt kun luvassa on vieläpä peräkkäiset pelipäivät, voi luvassa olla Keith Pertuzzellin debyytti. Mikäli näin on, nousee ottelun korkea maaliodottama entisestään.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Sportsnet

@Sportsnet
The moment Keith Petruzzelli found out he was signing his first NHL contract. 🥹

📽️: @TorontoMarlies

Vancouverin vaikea alkukausi on alkanut saada hieman parempia tuloksia, mutta etenkään varmuus puolustuspäässä ei vieläkään vakuuta. Viimeisistä seitsemästä ottelusta on irronnut neljä voittoa, mutta vastustajat ei ole ollut missään nimessä sarjan kovimpia. Jos katsotaan edellisiä 10 ottelua, on Vancouverin verkkoa heilutettu keskimäärin peräti neljästi ottelua kohden – toki vastapainona tehtyjä maaleja on mukavat 37 kappaletta.

Maalilla Thatcher Demkon otteet on ollut odotettua heikompia, mutta aikaisempien kausien näytöillä hänellä on kuitenkin saumat saada vieraiden kelkka kääntymään. Yläkerrassa Elias Pettersson (6+12) pelaa vahvaa kautta pisteiden valossa ja Bo Horvat on tykittänyt itsensä maalipörssin kakkossijalle 12 osumalla.

Sportsnet

@Sportsnet
Bo Horvat might also score a million goals this season.

Vierailla korkeat maalimäärät on ollut viime aikoina arkipäivää eikä Torontolla maalivahtitilanne lupaa hyvää. Siispä yön matsiin pelivalinnaksi poimitaan yli 6,5 maalia varsinaisella peliajalla. Vancouver voisi olla myös kelvollinen haku yllättämään, mutta sarjan huonoin alivoima(61,7%) voi jäädä nopeasti jyrän alle Toronton supertähtien käsittelyssä. Vierailta toki löytyy kaksikosta tehokkaampi ylivoima (27,1%), mutta ei Toronto kauas jää 25,5% lukemalla.