NHL ma 30.01. klo 00:00

Toronto Maple Leafs - Washington Capitals

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toronto ongelmissa ilman tähtihyökkääjää! Washingtonilla paikka yllättää, mutta kostautuuko tehottomuus jälleen?

NHL:n All Star -tauko lähestyy ja otteluita pelataan tulevalla viikolla harvakseen, mutta laatu korvaa määrän. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Washington Capitals matkaa Toronto Maple Leafsin vieraaksi. Kumpikaan joukkueista ei aivan parhaassa iskussa ole, mutta kotiyleisön edessä Toronto on kiistatta selvä suosikki.

Toronton otteet ei ole viime aikoina ollut mitenkään erityisen dominoivia, vaikkakin ennen viimeisintä tappiota Ottawaa vastaan edellisistä viidestä ottelusta kertyi yhtä vajaa täydet pisteet. Toronton taso on keskimäärin niin vahva, että esimerkiksi pudotuspelipaikan kanssa tuskin tulee olemaan mitään ongelmaa. Seuraavat pari ottelua voi kuitenkin tuottaa ongelmia, sillä joukkueen supertähti Auston Matthews on loukkaantumisen vuoksi sivussa. Taitoa on silti vaikka ja kuinka, mutta varsinkin ylivoimalla hänet on vaikea korvata.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Jonas Siegel

@jonassiegel
Sheldon Keefe on Auston Matthews: "I noticed him in a little discomfort a couple times through the game. But I didn’t think much of it at the time. He was still sore the next day, so we brought him for an MRI and there was an injury there, so he’ll take some time."

Washingtonilla on ollut viimeajat vaikeaa. Viimeisimmässä ottelussa se kaatoi voittolaukausten jälkeen Pittsburghin, mutta muuten se ei ole erityisen hyvin onnistunut pisteitä nappaamaan ja voitot on tullut enimmäkseen sitä heikompia joukkueita, kuten Columbusta ja Arizonaa vastaan. Syynä on ollut ennen kaikkea tehottomuus – viimeisten 10 ottelun aikana Washington on tehnyt vain 24 maalia. Vieraiden vahva puolustuspää höystettynä maalivahti Darcy Kuemperilla antaa kuitenkin hyvät edellytykset taistella pisteitä illasta toiseen.

Washington Capitals

@Capitals
Didn't count as one of his 35 saves on the night, but this shootout stop was huge from Kuemps

#ALLCAPS | @WeAreHII

Uhmapelaajien arvioilla tästä matsista ei kovinkaan suurta maalijuhlaa kannata odottaa. Washingtonilla on ollut omat ongelmansa maalinteon kanssa viime aikoina ja jopa Toronton tulivoimaiseen hyökkäykseen Matthewsin poissaolo on kova kolaus. Vedoksi poimitaan alle 6,0 maalia varsinaiselle peliajalle, eli tasan kuudella panos saadaan takaisin ja pienemmät lukemat tuo rahaa kassaan.