NHL pe 15.04. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Washington Capitals

Toronto häviää jatkuvasti tälle heittopussille! Irtoaako pisteitä Capitalsiltakaan?

Toronto Maple Leafs isännöi perjantain vastaisena yönä Washington Capitalsia. Edellisessä ottelussaan joukkue otti jälleen kuokkaan Buffalo Sabresilta. Jälleen siksi, että kyseessä oli jo kolmas kerta peräkkäin, kun kyseinen rupusakki suorastaan murskasi Toronton. Vaahteralehtipaidat on siinä mielessä käsittämätön joukkue, että sillä voi olla käynnissä kuinka hyvä jakso tahansa ja sitten yksi, kaksi ja yllättäen käykin näin.

Ailahteleva Toronto on nyt hävinnyt Buffalolle kolmesti peräkkäin yhteismaalein 15–5. Jokseenkin käsittämätön poiminta kuitenkin kärkikandidaateiksi luettavilta joukkueilta. Sen verran uskaltaa sanoa, että jos pelaa kolmesti Sabresia vastaan ohipelejä – peräkkäin – ei varmaan tarvitse haaveilla menestyksestä, kun aletaan pudotuspelejä tahkoamaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Washington Capitals on aivan eri kaliiperin joukkue Sabresiin verrattuna. Neljän ottelun voittoputkessa oleva miehistö latasi yhdeksän nyyttiä Philadelphia Flyersin verkkoon edellisessä ottelussaan ja on muutoinkin pelannut varsin nousujohteisesti viime aikoina. Ei jaksaisi hirveästi yllättää, vaikka putki jatkuisi entisestään kanadalaismiehistön kustannuksella. Erikoistilannepelaaminen on ollut todella vaarallista viime aikoina, kun Toronto vastaavasti tuskailee maalinteossa – ainakin heittopussi Buffaloa vastaan.

Pelivalintaa tähän kamppailuun haetaan ehdottomasti vieraiden kautta. Toronto pystyy parhaimmillaan koviin suorituksiin hyökkäyspäässä, mutta alakerrassa Washington on selvästi laadukkaampi. Nähtäväksi jää, millaisella jalalla isäntä on tällä kertaa, mutta tiketille otetaan maltillisella panostuksella lopullista vierasvoittoa. Sinipaitojen sairastuvalla jatkavat merkittävistä pelaajista ainakin Ondrej Kase, Jake Muzzin sekä Rasmus Sandin.

10 euroa pelirahaa