NHL pe 20.01. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Winnipeg Jets

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Toronto taas pataan? Karmea vajaamiehitys puolustuksessa!

Toronto Maple Leafs ei pelillisesti vakuuta ja nyt alakerrassa saattaa olla lisää puutteita. Organisoitu Winnipeg Jets on yksi NHL:n kaavamaisimmista joukkueista, mikä tekee siitä painajaismaisen vastustajan huomattavasti luomuiloittelun suuntaan kallellaan olevalle isännälle. On huomioitava, että vieraiden pelaajatilanne on myös mennyt viime aikoina parempaan suuntaan.

Tietysti tiedetään, että Maple Leafsin hyökkäyspään materiaali on huippulaadukas, kiekollisesti supertaitava ja korkealla itseluottamuksella varustettu. Hyvät tulokset mairittelevat kuitenkin joukkuetta, joka on pelillisesti hieman vajavainen jopa nyky-NHL:ään. Alakerrassa ja avauspelaamisessa tietysti on jonkin verran toisteisuutta, mutta hyökkäyspelaamisessa ei sitä vähääkään. Tämä tekee kurinalaisesta, suunnitelmallisesta ja hyvin Connor Hellebuyck viimeisenä lukkonaan puolustavasta Winnipegistä ison haasteen kotijoukkueelle.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Winnipeg Jets

@NHLJets
Chili on your burger?? 🤔 🍔

#GoJetsGo | @SkipTheDishes

Toronton pelaajatilanne on edelleen melko karu alakerran osalta. Pitkäaikaisloukkaantuneina ovat sivussa Carl Dahlström, Jake Muzzin ja Victor Mete. Lisäksi T.J. Brodie puuttunee edelleen ja sairaana olleen Rasmus Sandinin tilanne on auki. Valtava määrä on puolustajia on sivussa eikä se voi hyökkäyspään säkenöinnistä huolimatta olla näkymättä. Hiljattain Maple Leafs on hävinnyt esimerkiksi Bostonille ja Detroitille. Tuleva vastustaja Jets on joukkue, jolla on aseet ottaa hyökkäyspäässä tila ja aika pois isäntien supertähdiltä.

Vieraiden pelaajatilanne on selvästi parantunut ja joukkueen ainoa satavarma poissaolija on Mason Appleton. Lisäksi David Gustafsson, Logan Stanley ovat olleet telakalla, mutta molemmat saattavat pelata jo Torontossa. Pieni kysymysmerkki on puolustaja Dylan Sambergin kunto – mies on tiettävästi ollut alkuviikosta sairaana. Isossa kuvassa tilanne on kuitenkin selvästi isäntiä hohdokkaampi ja pelivalinnaksi kopataan lopullinen vierasvoitto.

Betsaa Winnipegille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Winnipeg Jets), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Winnipeg Jets” 25€ panoksella ja voit voittaa 59€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.