CoD la 11.03. klo 23:30

Toronto Ultra - Boston Breach

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Mitä on nämä kertoimet? Toronto on sarjan eliittiä respawneissa ja jättisuosikki hardpointiin!

Lauantai-iltana Toronto Ultra saa vastaansa Boston Breachin. Hiljalleen heikoimmat joukkueet alkaa olla tippunut pois ja enää on vain kovatasoisia matseja luvassa eikä tämä ole poikkeus. Toronto on turnauksen kakkossuosikki Atlanta FaZen takana, mutta myös Boston on näyttänyt ajoittain erittäin lupaavalta. Boston vei edellisen kohtaamisen lukemin 3-1, mutta nyt se lähtee taas haastajan asemasta.

Toronto nousee tällä hetkellä Uhmapelaajien arvioissa sarjan toiseksi parhaaksi joukkueeksi. Ykkössija ei ole kaukana, mutta tällä hetkellä FaZen search and destroy on kiistatta sarjan paras, mutta respawneissa puolestaan Toronto pääsee loistamaan. Se on hardpointissa sekä controllissa sarjan top3 joukkue ja avausottelussa niin ikään vahva respawn-joukkue New York Subliners kaatui vakuuttavasti lukemin 3-1. Tällä hetkellä uusi hankinta Hicksy on päässyt hyvin joukkueen vauhtiin mukaan ja puolestaan Scrap on vahvin ehdokas vuoden tulokkaaksi.

Boston aloitti turnauksen ryminällä kaatamalla isäntäjoukkue OpTic Texasin tylysti lukemin 3-0. Vaikka ottelu oli tulosta tasaisempi, näytti Boston erittäin vahvalta ja uusin pelaaja Beans oli ilmiliekeissä läpi sarjan. Bostonilla ei varsinaisesti selvästi heikkoa pelimuotoa ole, mutta tällä hetkellä suurimmat vahvuudet on controllissa. Yksilötaitoa löytyy valtavasti ja tässä taistossa katseet kohdistuu smg-pelaajiin Neroon ja Vividiin – kumpikin pystyy pelaamaan todella nopealla vauhdilla, mutta vastapainona joukkueen rytmi voi mennä sekaisin mikäli kaksikko ei ole samalla aaltopituudella.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
🚨 @BostonBreach 3-0 @OpTicTexas

1.59K/D for @BeansMCM in his first LAN CDL Series.

Uhmapelaajien arvioissa Toronton ensimmäisen kartan, eli hardpointin voitolle on tarjolla aivan liian suuria kertoimia. Toronto on ennen kaikkea tasaisen vahva suorittaja kyseisessä pelimuodossa ja myös karttavalikoima pitäisi olla suotuisa Toronton eduksi, sillä se pääsee poistamaan Bostonin eniten pelatun kartan Hydron. Tarjolla oleva 1,75 kerroin poimitaan ilomielin taskuun!