CoD la 16.07. klo 22:00

Toronto Ultra - LA Thieves

Onnistuuko Toronto pysäyttämään fantastisen alun saaneen LA Thievesin?

Toronto Ultran ja LA Thievesin välinen kohtaaminen on lähtökohdiltaan tasainen, mutta Uhmapelaajien papereissa Toronto ansaitsee maltillisen ennakkosuosikin aseman. Thievesin avausottelun voitto Atlanta FaZea vastaan voi hyvinkin näkyä pelipäivänä vielä nykyistä rajummin kertoimissa, mutta jo nyt Torontolle on kelvollisia kertoimia tarjolla.

Toronto on ollut viime kauteen nähden pettymys, sillä oltuaan sarjan toiseksi paras joukkue, on Torontolla ollut tällä kaudella vaikeuksia päästä keskikastista pois. Suurin yksittäinen ongelma on ollut hardpoint, kun puolestaan search and destroyssa Toronto on sarjan parhaimmistoa ja myös control toimii hyvin. Avausottelu London Royal Ravensia vastaan oli lupauksia herättävä, vaikka voittoon vaadittiin nousu 0-2 tappioasemasta. London on yksi sarjan parhaista hardpointissa ja Toronto onnistui voittamaan hardpointeista jälkimmäisen ja ensimmäisen se hävisi vain yhden pisteen erolla.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Jos oli Toronton avausottelu hyvä niin samaa voidaan sanoa myös Thievesistä. Läpi kauden Thievesillä on ollut vaikeuksia saada hyville otteille jatkumoa eikä aivan kärkijoukkueiden sekaan ole ollut asiaa. Nyt se kuitenkin vihdoin ja viimein onnistui kaatamaan sarjan parhaan joukkueen Atlanta FaZen ja vielä varsin vakuuttavalla esityksellä. Ennen kaikkea FaZen kaataminen search and destroyssa oli kova suoritus, mutta kyseistä ottelua varten oli varmasti tehty normaalia enemmän taustatyötä, sillä edelliset kaksi karttaa FaZe vei puhtaasti 12-0.

Thieves on hardpointissa suosikki, mutta Toronto on hiljalleen näyttänyt merkkejä paremmasta. Lisäksi Toronto tulee poistamaan Thievesin vahvimman kartan Gavutun, mikä tasoittaa tilannetta mukavasti. Controllissa tilanne on lähestulkoon tasan, mutta search and destroyssa etu on varsin selvästi Torontolla. Mitä koko ottelun arvioon tulee, kääntyy Toronto pieneksi suosikiksi, joten tarjolla oleva 2,15 kerroin kelpaa kupongille keskisuurella panoksella.

10 euroa pelirahaa