su 10.12. klo 01:00

Toronto Ultra - Los Angeles Guerrillas

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toronto Ultra on jälleen yksi mestarisuosikeista – uusi peli ja arvaamaton vastustaja voi kuitenkin tuottaa vaikeuksia!

Viikonloppuna Call of Dutyn parissa pyörähtää uusi kausi käyntiin. Lauantain ja sunnuntain välisen yön otteluista nostetaan esille Toronto Ultran ja Los Angeles Guerrillasin välinen kohtaaminen. Lähtökohtaisesti vastakkain on ääripäät ja Toronton pitäisi saada lentävä lähtö kauteen, mutta sen kertoimet on keretty painaa jo hävyttömän matalalle.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Toronton viime kausi oli vahva, vaikka lopputurnauksen finaalissa tulikin rumasti takkiin New York Sublinersia vastaan. Täksi kaudeksi LA Thievesistä hankittiin Envoy korvaamaan Hicksyä. Envoy on jo tasonsa todistanut ja menestynyt pelaaja, joka pystyy täyttämään Hicksyn roolin niin sanotun likaisen duunin hoitajana, mutta sen lisäksi Envoylta löytyy selvästi enemmän tähtipotentiaalia. Scrap puolestaan oli tulokaskaudella loistava ja hän tulee olemaan sarjan kärkipelaajia vielä pitkään. Alkuun on toki syytä katsoa kuinka kemiat kohtaa Envoyn kanssa, mutta Torontoa sopii odottaa aivan kärkikastin sekaan.

Dexerto Esports

@DexertoEsports
The Toronto Ultra have announced the signing of Envoy

Guerrillasissa puolestaan on ollut viime kaudet melkoista kyntämistä ja jälleen joukkue lähtee hakemaan uutta suuntaa – viime kauden rosterista mukana on vain Assault. Kolme muuta pelaajaa ovat Diamondcon, Fame ja Estreal. Odotukset Guerrillasia kohtaan ei ole kovinkaan korkealla ja alustavasti kyseessä on sarjan huonoin jengi. Kyseessä on ennen kaikkea Estrealille iso näytönpaikka ja Diamondconilla on jonkin verran potentiaalia, vaikka hän ei aikaisemmalla visiitillä onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa sarjassa. Arcitysin lähtö oli odotettavissa, sillä FaZessa menestystä niittäneen pelurin aika Guerrillasissa oli melko tuskaista.

Los Angeles Guerrillas

@LAGuerrillas
We’re excited to announce our 2024 CDL Roster! Please help us welcome:

@Assault
@Fame_mK2
@Estreai
@Diamondcon_

*pending League approval

Toronton kohdalla on aiheellista puhua jättisuosikista, mutta nyt lähdetään hakemaan vedot altavastaajan kautta ja otetaan Guerrillasille vähintään yhden kartan voittoa(+2,5). Kyseessä on kuitenkin uusi peli ja muuttuneet rosterit eikä joukkueilla ole vielä kovinkaan kattavaa kuvaa vastustajan pelityylistä. On hyvä muistaa, että esimerkiksi Guerrillasin akatemia joukkue pääsi viime kaudella peliin muita nopeammin kiinni ja onnistui haastamaan selvästi vahvempia joukkueita.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.