su 09.06. klo 23:30

Toronto Ultra - Miami Heretics

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Miamin paras pelimuoto on samalla Toronton heikoin – peli-idea on selvä!

Sunnuntaina ilta jatkuu jälleen CoDin parissa ja nyt käännetään katseet Toronto Ultran sekä Miami Hereticsin väliseen mittelöön. Toronto on ollut kauden kahdessa aikaisemmassa kohtaamisessa selvästi vahvempi ja jälleen se lähtee selvänä suosikkina liikenteeseen, mutta Miami on hiljattain esittänyt lupaavia otteita eikä yllätyksen mahdollisuutta voi missään nimessä jättää pois laskuista.

*Tsekkaa tästä kesäkuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Huikean alun jälkeen Toronton taso on tullut jonkin verran alaspäin, tai tarkemmin ottaen OpTic Texas ja Atlanta FaZe ovat kirineet ja jopa menneet rankingeissa ohi. Kolmas Major päättyi Toronton osalta finaalitappioon juurikin OpTicia vastaan. Uusi Stage alkoi niin ikään valtavalla pettymyksellä, kun 2-0 johtoasemasta huolimatta matsi Seattle Surgea vastaan päättyi tappioon. Hardpoint on yhä Toronton selvästi vahvin pelimuoto, kun puolestaan kauden mittaan suurimmat ongelmat on ollut search and destroyssa.


Miamin kausi on ollut vaihteleva, mutta aivan sarjan kärkitasolle joukkue ei ole vieläkään onnistunut murtautumaan. Hiljattain nähdyt esitykset ovat kuitenkin olleet pääsääntöisesti hyviä ja ennen kaikkea search and destroy on ollut loistavassa iskussa, vaikkakin viikonlopun ensimmäisessä ottelussa Minnesota Rokkria vastaan tuli tiukka karttatappio. Kirjoitushetkellä Miamilla on vielä edessä ottelu LA Guerrillasia vastaan, mutta sen lopputulos tuskin suuresti tämän matsin kertoimia heilauttaa.

Peli-idean osalta on napattava koppi Miamin toisen kartan, eli search and destroyn voitosta. Toronto ei ole siinä huono, mutta kuitenkin kyseessä on kolmesta pelimuodosta sille heikoin. Miamilla on respawneissa ja varsinkin controllissa runsaasti parannettavaa, mutta vahva tekeminen search and destroyssa on nostanut joukkueen iskukykyä huomattavasti.